reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Cześć wszystkim jestem Dominika[emoji4] Mam 24 lata. Mieszkam w Chybiu/ województwo śląskie. Chcę do Was dołączyć, ponieważ z mężem zdecydowaliśmy na 2 maleństwo ale niestety od 3 cykli brak upragnionych dwóch czerwonych kreseczek [emoji17] mamy 5-letniego syna- nasze szczęście ukochane [emoji4]Zobacz załącznik 1041457

Witam imienniczke :)

reklama
Mam 19 lat mój chłopak 23 ponad rok staramy się o malucha ale nie wychodzi ostatnio byliśmy na badaniach ja jestem zdrowa i wgl ale mój chłopak ma 3 procent zdolnych do zapłonienia plemnikow za niedługo idzie do lekarza aby dowiedzieć się coś więcej

@IrenaX wiem, ze sie nie znamy, ale jesteś jedną z osob dla ktorych sledze nadal ten watek. :) Trzymam mocno kciuki i tylko czekam, az bedzie wszystko tak jak chcesz ! :)

In vitro to ok. 10 tys z badaniami.
Wybierz sie do dobrego lekarza zajmujacym sie leczeniem nieplodnosci. On Cie pokieruje co masz zrobic. 3 lata to dlugo, a przyczyna moze byc blacha.
Jesli tylko sa fundusze nie zastanawiaj sie. Mam kolezanke po 10latach staran, inv nieudanym i procedurze adopcyjnej (jak zaczeli zaszla w ciaze ).
Mocno jestem z Toba myslami i wiem, ze sie uda !!!

Ok, zrobie tak jak mowisz :) antyTPO zrobie przy innej okazji, bo tu już ponad 300 zł mi wyjdzie ale trudno, miałam odłożone na buty ;p
Wykonanie tych wszytskich badan jest bardzo kosztowne, jeśli chodzi o przeciwciała Igg oraz igM to trzeba wykonać je razem. Ja zrobiłam wszystkie za jednym razem mam dość dobry pakiet w Lux Medzie wiec myśle ze ok 80 % wykonałam bezpłatnie a i tak zapłaciłam 600 zł za badanie krwi i ok 160 zł za wymazy z pochwy. Naprawę leczenie prywatne niepłodności to jakis kosmos...

Dr powiedział tez ze obcisły stanik, stres,mało snu, sport, czy jedzenie powoduje skok prolaktyny dodatkowo ja mam wysokie AMH prawie 12 stwierdził ze to może być spowodowane wysoka rezerwa jajnikową. Dlatego nie chciał mi dać nic na zbicie prolaktyny.

reklama
Do góry