reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Byliśmy u małej w szpitalu :) no nie mogłam się napatrzyc, kruszynka mała, a jaka kudlata :)

Załączniki

• IMG_20191026_160646.jpg
    IMG_20191026_160646.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 133
  • IMG_20191026_160650.jpg
    IMG_20191026_160650.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 116
Jaka słodziutka, mater jak to się szybko zapomina jakie to maleństwa, człowiek tylko czeka aż podrośnie a potem tęskni jak było maciupkie. Jak malutka nazwali?

No ja to w ogóle mialam pierwszy raz przyjemność widzieć takiego jednodniowego noworodka i w pierwszym momencie takie wrażenie jakie to malusie, główka taka drobniutka, po dluzszej chwili się człowiek oswoil. Ale to prawda chwila moment i już nie będzie takim okruszkiem, w końcu dzieci tak szybko rosną.
Ale siedząc tam oglądając mała jeszcze bardziej uswiadomilam sobie ze to jest to czego z calego serca pragnę, sama doczekać się swojego maluszka. Oby losw końcu dał by nie trzeba było jeszcze dlugo na to czekać.

Nazwali ja Hania. :)

No ja to w ogóle mialam pierwszy raz przyjemność widzieć takiego jednodniowego noworodka i w pierwszym momencie takie wrażenie jakie to malusie, główka taka drobniutka, po dluzszej chwili się człowiek oswoil. Ale to prawda chwila moment i już nie będzie takim okruszkiem, w końcu dzieci tak szybko rosną.
Ale siedząc tam oglądając mała jeszcze bardziej uswiadomilam sobie ze to jest to czego z calego serca pragnę, sama doczekać się swojego maluszka. Oby losw końcu dał by nie trzeba było jeszcze dlugo na to czekać.

Nazwali ja Hania. :)
Bardzo ładnie, Hania była w mojej pierwszej trójce, ale w rodzinie męża już jest.
Doczekasz się i Ty, pomyśl, że jeszcze przed Tobą te wszystkie piękne chwile: pozytywny test, USG, serduszko, potem kopniaki, itd. ❤️

A co w końcu wyszło?
No ja jestem nosicielem translokacji zrównoważonej pomiędzy chromosomami 7 i 9, kariotyp 46, XX, t(7;9)(q22;p13). Nie staramy się w ogóle o dziecko, czekamy aż się wszystko w życiu ułoży, żeby móc odkładać na in vitro. A wizytę mamy 16 listopada u genetyka więc ciekawa jestem co nam powie. :)

Cześć wszystkim :)
Mam na imię Patrycja mam prawie 21lat. Od roku staramy się z narzeczonym o malucha,jednak los nadal nic nie przyniósł :( pisze do Was, bo być może ktoras tak miała, albo wyleczycie mnie z moich domysłów że coś może być na rzeczy. Generalnie mam 28 dniowe cykle, zawsze jak z zegarkiem w ręku @sie pojawia. Jednak mam wrażenie że ten cykl się różni. 13 dc miałam bóle z lewej strony, doszło do zbliżenia i jak przypuszczam była to owulacja (według kalendarzyka 2 dni za wcześnie). Od 3 dni jestem ciągle zmęczona i ospala, mogłabym zasnąć na stojąca. Od tego czasu bolały mnie piersi i partner stwierdził że są większe. Dzisiaj wieczorem ból ustal, nie jest aż tak wyraźny jak wczoraj. Najdziwniejsze co za obserwowałam to śluz który nigdy się u mnie nie pojawił, taki gesty, mleczny i przed sprawdzeniem miałam wrażenie jakby @ sie zaczęła. Dzisiaj też dołączyły delikatne bóle podbrzusza i bardziej z lewej strony. Nie wiem czy to z chęci sobie przypisuje już to do ciąży czy coś może jest na rzeczy. Do okresu 4 dni i chyba test tak wcześnie nie pokaże prawidłowego wyniku. Miała któraś może podobna sytuację? A może jednak zrobić test? Już sama głupieje, bo kilka osób mówi że taka ospalosc to niepodobna do mnie :(

reklama
Do góry