reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Byliśmy u małej w szpitalu :) no nie mogłam się napatrzyc, kruszynka mała, a jaka kudlata :)

Załączniki

• IMG_20191026_160646.jpg
    IMG_20191026_160646.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 142
  • IMG_20191026_160650.jpg
    IMG_20191026_160650.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 123
Jaka słodziutka, mater jak to się szybko zapomina jakie to maleństwa, człowiek tylko czeka aż podrośnie a potem tęskni jak było maciupkie. Jak malutka nazwali?

No ja to w ogóle mialam pierwszy raz przyjemność widzieć takiego jednodniowego noworodka i w pierwszym momencie takie wrażenie jakie to malusie, główka taka drobniutka, po dluzszej chwili się człowiek oswoil. Ale to prawda chwila moment i już nie będzie takim okruszkiem, w końcu dzieci tak szybko rosną.
Ale siedząc tam oglądając mała jeszcze bardziej uswiadomilam sobie ze to jest to czego z calego serca pragnę, sama doczekać się swojego maluszka. Oby losw końcu dał by nie trzeba było jeszcze dlugo na to czekać.

Nazwali ja Hania. :)

No ja to w ogóle mialam pierwszy raz przyjemność widzieć takiego jednodniowego noworodka i w pierwszym momencie takie wrażenie jakie to malusie, główka taka drobniutka, po dluzszej chwili się człowiek oswoil. Ale to prawda chwila moment i już nie będzie takim okruszkiem, w końcu dzieci tak szybko rosną.
Ale siedząc tam oglądając mała jeszcze bardziej uswiadomilam sobie ze to jest to czego z calego serca pragnę, sama doczekać się swojego maluszka. Oby losw końcu dał by nie trzeba było jeszcze dlugo na to czekać.

Nazwali ja Hania. :)
Bardzo ładnie, Hania była w mojej pierwszej trójce, ale w rodzinie męża już jest.
Doczekasz się i Ty, pomyśl, że jeszcze przed Tobą te wszystkie piękne chwile: pozytywny test, USG, serduszko, potem kopniaki, itd. ❤️

A co w końcu wyszło?
No ja jestem nosicielem translokacji zrównoważonej pomiędzy chromosomami 7 i 9, kariotyp 46, XX, t(7;9)(q22;p13). Nie staramy się w ogóle o dziecko, czekamy aż się wszystko w życiu ułoży, żeby móc odkładać na in vitro. A wizytę mamy 16 listopada u genetyka więc ciekawa jestem co nam powie. :)

Cześć wszystkim :)
Mam na imię Patrycja mam prawie 21lat. Od roku staramy się z narzeczonym o malucha,jednak los nadal nic nie przyniósł :( pisze do Was, bo być może ktoras tak miała, albo wyleczycie mnie z moich domysłów że coś może być na rzeczy. Generalnie mam 28 dniowe cykle, zawsze jak z zegarkiem w ręku @sie pojawia. Jednak mam wrażenie że ten cykl się różni. 13 dc miałam bóle z lewej strony, doszło do zbliżenia i jak przypuszczam była to owulacja (według kalendarzyka 2 dni za wcześnie). Od 3 dni jestem ciągle zmęczona i ospala, mogłabym zasnąć na stojąca. Od tego czasu bolały mnie piersi i partner stwierdził że są większe. Dzisiaj wieczorem ból ustal, nie jest aż tak wyraźny jak wczoraj. Najdziwniejsze co za obserwowałam to śluz który nigdy się u mnie nie pojawił, taki gesty, mleczny i przed sprawdzeniem miałam wrażenie jakby @ sie zaczęła. Dzisiaj też dołączyły delikatne bóle podbrzusza i bardziej z lewej strony. Nie wiem czy to z chęci sobie przypisuje już to do ciąży czy coś może jest na rzeczy. Do okresu 4 dni i chyba test tak wcześnie nie pokaże prawidłowego wyniku. Miała któraś może podobna sytuację? A może jednak zrobić test? Już sama głupieje, bo kilka osób mówi że taka ospalosc to niepodobna do mnie :(

reklama
Do góry