reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej Kochana ❤ U mnie 17 dc. Niestety w tym mcu przytulanie było tylko raz w 9 dc. Nie nastawiam się nawet. Co u Ciebie ?

A kiedy moglas mieć owu?

Ja też się szczerze mówiąc nie nastawiam. Dziś 11 dc, niby na dniach owu powinna być a w praktyce to nie wiem co z tego cyklu będzie bo moja tempka jest tak rozbiegana w gore i w dol ze nie ogarniam xD zobaczę jak to bd wyglądać za kilka dni ale nie zdziwie sie jak to będzie jakis bezowulacyjny cykl czy coś. Zresztą u nas też tylko przytulanki poki co w 8 i 9 dc, a moj dziś leci na 12h do roboty w tym nocki i jutro to samo i jeszcze sie wczoraj pohandruczylismy trochę więc nie wiem czy jeszcze się uda cos podziałać.
Ja ogólnie jakos tak sie nie nastawiam ze uda nam się tym roku jeszcze, więc do konca 2019 luzuje trochę gacie xD zaczne sie z powrotem spinać w styczniu.
Jeszcze w przyszłym tygodniu moja przyszła szwagierka rodzi, a bynajmniej w poniedziałek ma juz byc w szpitalu i będzie decyzja kiedy cesarka, także niedlugo będzie sporo innych myśli i zajęć na głowie xD

A u mnie w tym cyklu raczej nici bo teraz mam owulacja a mojemu mężowi zachciało się pochorowac i nie ma on żadnej ochoty a zmuszać nie będę choć użyłam wszystkich argumentów [emoji38][emoji38][emoji38][emoji43][emoji43][emoji43] no nic... nie ten to przyszły cykl

A u mnie w tym cyklu raczej nici bo teraz mam owulacja a mojemu mężowi zachciało się pochorowac i nie ma on żadnej ochoty a zmuszać nie będę choć użyłam wszystkich argumentów [emoji38][emoji38][emoji38][emoji43][emoji43][emoji43] no nic... nie ten to przyszły cykl
U mnie tez nic z tego bo mąż zaczyna nocki. Zbliżenie moze byc tylko 2 dni przed i 2 dni po owulacji. wiec lipa.

Widzę, że wszystkie coś pod górkę mamy w tym cyklu mimo chęci :p

Moj właśnie mi napisał ze jednak wraca do domu zamiast na nocke, bo zabrakło towaru i materiału na hali i nie ma jak pracować... Co prawda pozarlismy się mocno przed wyjściem.... Ale może akurat schowam dumę w kieszeń i przytulanki na zgodę bylby by tu idealne.

reklama
Do góry