reklama
starajaca2018
Fanka BB :)
Zamiast wspierać sie to dołuja człowieka bardziej.No durne te chłopy. Mój też dziś przebił sam siebie i strasznie mnie wkurza ostatnio (może to objaw )
nie, bez problemu w sumie poszedł na badanie, jakoś zaraz w następnym miesiącu zaskoczyło. Za to z łykaniem witamin to straaasny problem, kupiłam mu fertilman plus duże opakowanie i jeszcze leżą te tabletki a prawie rok się staraliśmy.Chłopy to są durnie....czy u was był problem żeby się przepadał?
Poka testa ! Trzymam kciukiCześć staraczki.
U mnie 23dc i już czuje że @ za rogiem.
Owulacyjne testy wskazywały na owu ok 12/13dc.
Ciążowych też już zrobiłam kilka (łaj not;p )
I na ostatnim taki minimalny cień cienia, ale ledwo widoczny.
Nie nastawiam się, w poprzedniej ciąży testy miałam pozytywne bardzo wczesnie.
Zobaczymy jutro.
Pozdrowionka cieplutkie.
Mój m. też mnie niemiłosiernie wkurza, ale tak to jest jak pojawi się dziecko, na nowo trzeba się dotrzeć. Ja już czekam na @ bo pms daje się we znaki. Chce już nowy cykl, skoro ten stracony na choroby.
ludek0288
Już nieaktualne.
Dziś zaczynam 4cs:/
Czyli to był pms.
Powiedzcie czy znacie jakieś ziolka łagodzące pmsa?
Powiem Wam że my dopiero po kilku latach małżeństwa zdecydowaliśmy się na dziecko i kiedy się pojawiło to mieliśmy chyba największy kryzys w związku. Teraz już jest lepiej, mały podrosl a ja znowu mogę być "sobą".
Ale jak tak patrzę na tego łobuza to wiem że to jest nasze największe szczęście i naprawdę się zastanawiam jak to możliwe że on jest taki idealny (w porównaniu do nas ;p)
Chyba się umowie do gina żeby sprawdził co tam słychać w podwoziu..
Czyli to był pms.
Powiem Wam że my dopiero po kilku latach małżeństwa zdecydowaliśmy się na dziecko i kiedy się pojawiło to mieliśmy chyba największy kryzys w związku. Teraz już jest lepiej, mały podrosl a ja znowu mogę być "sobą".
Ale jak tak patrzę na tego łobuza to wiem że to jest nasze największe szczęście i naprawdę się zastanawiam jak to możliwe że on jest taki idealny (w porównaniu do nas ;p)
doomi03
Już nieaktualne.
Czyli to był pms.
Podobno Niepokalanek mnisi... Właśnie też szukam gdzie mogę go kupić.
Podobno Niepokalanek mnisi... Właśnie też szukam gdzie mogę go kupić.
Ja właśnie zamówiłam niepokalanka w kaspulkach na allegro.
Kobietki, pomóżcie. Jestem w 20 tygodniu ciąży i moje libido dosłownie oszalało. Mój partner, dotychczas bardzo pobudliwy i chętny na wszelkiego rodzaju zabawy, obecnie stał się spokojny i w zasadzie nie ma potrzeb. W jego historii była strona o sextingu - czy myślicie, że on mnie zdradza? Twierdzi, że tylko sobie ogląda, ale nie wiem, w co wierzyć. Jak sobie poradzić z taką sytuacją?
doomi03
Ja właśnie zamówiłam niepokalanka w kaspulkach na allegro.
Podeslesz link gdzie dokładnie zamawialas?
Podeslesz link gdzie dokładnie zamawialas?
NIEPOKALANEK MNISI PMS NORMALIZACJA PROGESTERONU
Kup teraz na Allegro.pl za 22,99 zł - NIEPOKALANEK MNISI PMS NORMALIZACJA PROGESTERONU (7199193896). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
allegro.pl
reklama
Szkoda ale może następny cykl dla obu nas będzie szczęśliwyJuż nieaktualne.
Czyli to był pms.
Dobrze, że nie tylko my tak mamy, kocha się dziecko ponad wszystko ale to jest ogromna zmiana wszystkiego, a ilość obowiązków może każdego przytłoczyć.
Ja nie mam pomysłu na pms, ale nie co miesiąc mi się daje we znaki, więc jakoś przetrwam.