starajaca2018
Fanka BB :)
Moj mąż mówi ze dzień w dzień nie da rady. Ewentualne co drugi dzien i to nie zawsze tez daje radę co drugi.I mieliśmy współżyć wyłącznie raz dziennie.
Już pomijam fakt, ze na więcej nie miałabym sił
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj mąż mówi ze dzień w dzień nie da rady. Ewentualne co drugi dzien i to nie zawsze tez daje radę co drugi.I mieliśmy współżyć wyłącznie raz dziennie.
Już pomijam fakt, ze na więcej nie miałabym sił
Najgorzej, ze facet czuje presję, ze my mamy zastrzyk a on może nie dać rady ...Boję sie tego ze beda zalecenia 3 dni pod rzad a on nie da rady, i wszystko pojdzie na marne
Nic się nie przejmuj ważne, żeby był sex nie musi być codziennie jak mąż nie da rady. Byle by nic na siłęBoję sie tego ze beda zalecenia 3 dni pod rzad a on nie da rady, i wszystko pojdzie na marne
Zobaczymy co zaleci, oby byly wyniki ok a reszta jakos będzie.Nic się nie przejmuj ważne, żeby był sex nie musi być codziennie jak mąż nie da rady. Byle by nic na siłę
Dokładnie, my możemy 3 dni z rzędu i może się nie udać a u Ciebie może być jedno zbliżenie i owocneNic się nie przejmuj ważne, żeby był sex nie musi być codziennie jak mąż nie da rady. Byle by nic na siłę
Dokładnie Dlatego nie ma co maltretować męża że MUSI bo wtedy pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie.Dokładnie, my możemy 3 dni z rzędu i może się nie udać a u Ciebie może być jedno zbliżenie i owocne
Ja miałam zastrzyk w czwartek, w sobotę czułam, ze pękł. Gin kazał współżyć w piątek, w sobotę i niedziele. Owu w pon. potwierdzona monitoringiem Niestety my w sobotę nie wspolzylismy i jestem trochę zawiedziona, ze się nie uda (Hej, po przyjęciu zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka to po jakim czasie pęka i kiedy należy współżyc ?
No u mnie tez się nie dało, jestem najbardziej zła o sobotę - bo to był ten najważniejszy dzień - No ale co ma być to będzie... jak ma być dzidzi to będzie. Moze z piątku maluchy przetrwały... zobaczymyBoję sie tego ze beda zalecenia 3 dni pod rzad a on nie da rady, i wszystko pojdzie na marne