reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Czesc dziewczyny :)
Kuracja letrozolem na wzrost pęcherzyków, w 14 dc pęcherzyk dominujący 24 mm i zastrzyk Ovietrelle. Dziś 21 dc i płyn w zatoce douglasa. Owulacja była - ginekolog przeszczęśliwy
Dodam, ze hiperprolaktynemia leczenie dostinexem od czerwca do nadal. Cykle spadły z 50 dni do 29 :) jestem dobrej myśli ... najwaznjsze, ze mam szanse na owulacje ❤️

Czesc dziewczyny :)
Kuracja letrozolem na wzrost pęcherzyków, w 14 dc pęcherzyk dominujący 24 mm i zastrzyk Ovietrelle. Dziś 21 dc i płyn w zatoce douglasa. Owulacja była - ginekolog przeszczęśliwy
Dodam, ze hiperprolaktynemia leczenie dostinexem od czerwca do nadal. Cykle spadły z 50 dni do 29 :) jestem dobrej myśli ... najwaznjsze, ze mam szanse na owulacje ❤
Oby to byl ten cykl :) a kurację masz bo poprzednie nie rosły, czy rosły ale wolno czy po prostu chciał lekarz przyspieszyc?

Oby to byl ten cykl :) a kurację masz bo poprzednie nie rosły, czy rosły ale wolno czy po prostu chciał lekarz przyspieszyc?

Bardzo wolno. Np 43 dzień cyklu i pęcherzyk max 12 mm ... albo 30 dzień cyklu i pecherzyki max do 6 mm. Bardzo roznie i tak naprawdę nigdy nie wiedziałam czy jest w danym cyklu owulacja. Testy owulacyjne tez wariowały.

Hej, po przyjęciu zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka to po jakim czasie pęka i kiedy należy współżyc ?
Ja miałam zastrzyk w wtorek o godz 18. (14dc) Ginekolog zalecił współżycie w tym dniu i dwóch kolejnych. U mnie było tak, ze byl okropny bol podczas stosunku... a w piątek rano ledwo doszłam do łazienki, wiec myśle ze owulacja mogla byc z czwartku na piątek ? podobno max do 36 godz. powinna się pojawić.

Ja miałam zastrzyk w wtorek o godz 18. (14dc) Ginekolog zalecił współżycie w tym dniu i dwóch kolejnych. U mnie było tak, ze byl okropny bol podczas stosunku... a w piątek rano ledwo doszłam do łazienki, wiec myśle ze owulacja mogla byc z czwartku na piątek ? podobno max do 36 godz. powinna się pojawić.
Edit. Z środy na czwartek okropny bol :) w piątek już było zero bólu

3 Dni pod rząd to moze byc problem u mnie tzn. u mojego męża

reklama
Do góry