reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dzień Dobry, u mnie dziś 17 dc, drugi dzień duphastanu
zamówiłam wczoraj testy owu i w pakiecie ciążowe ;) myślę nad zakupem inofemu
Migdalove ile narzeczony jest starszy od Ciebie?

U nas bylo 45 osob na ślubie ;-) sami najblizsi. Mielismy przyjecie w restauracji ale trwalo do 2 czy 3 w nocy :p organizowalismy wszystko sami i rodzice nie mieli wplywu na zapraszanych gosci. Ja nie znosze jak sie zaprasza "bo wypada":p najpiekniejszy dzien w moim zyciu chcialam spedzic w najblizszym gronie ;-)

@minimalina zycze aby @ nie przyszla a beta była dodatnia!

Ja dzis ide na powtorke bety. Wynik bedzie jutro.

Zazdroszczę takiego podejścia!
U mnie wszystko zaplanowali rodzice ( głownie teściowa) i zepsuli mi ten dzień. Nie wspominam go dobrze i zawsze żałowałam, że nie uparłam sie przy swoim [emoji17]
Ale brakło mi jaj, niestety!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny myślicie że pomimo śluzu może nie być owulacji? ? Pisałam wam wcześniej że pojawiło mi się 2 kropki krwi na papierze w 10 dc ale szyjka wtedy wysoko i zamknięta. Wszystko się chyba znów pomieszało

Dziewczyny myślicie że pomimo śluzu może nie być owulacji? ? Pisałam wam wcześniej że pojawiło mi się 2 kropki krwi na papierze w 10 dc ale szyjka wtedy wysoko i zamknięta. Wszystko się chyba znów pomieszało
Ja się znowu zastanawiam czy może być owu bez sluzu a jak tak to czy wtedy może się udać

Niestety może nie być, bo śluz znaczy tylko że organizm się szykuje do owulacji. Ale jeśli nawet nie było w 10dc to może być jeszcze później następne podejście.
Nie mierzysz temperatury? To by dało pewność czy jest już po owu.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety może nie być, bo śluz znaczy tylko że organizm się szykuje do owulacji. Ale jeśli nawet nie było w 10dc to może być jeszcze później następne podejście.
Nie mierzysz temperatury? To by dało pewność czy jest już po owu.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nie mierze na razie bardzo spokojnie do tego podchodzę po prostu zdziwił mnie ten cykl i to plamienie.

reklama
Trzymam kciuki za pozytywny wynik bety.
U mnie 16dpo .bylam dzis rano na powtorce bety.wynik dzis po poludniu.Jedno mnie martwi mierze temperature i skacze ona 37-37,2 nie wiem czy to normalne.wie moze ktoras? Nawet nie wiecie jak ja sie boje poronienia.czasami mrowi mnie brzuch.nie wiem czy to normalne.prosze pomozcie.
Ja temperaturę na początku ciąży cały czas miałam niska, skoczyła może w 6 tyg z tego co pamiętam [emoji4] a później już nie mierzyłam. Również czułam to specyficzne mrowienie [emoji4]

nzjdyx8dtnebih09.png

Do góry