reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A u mnie sytuacja wygląda tak jak na screenie. Dzisiaj nie mam 16 dpo tylko tak 12-13 dpo (chyba) :) Już mamy 27 czerwiec, więc do poniedziałku zostało mało czasu. Ciekawe czy zdążę zatestowac czy przyjdzie @.
Screenshot_2019-06-27-07-01-13-926_pl.ovufriend.app.png

No niestety ostatnio różne. Od 29 do 35. Niby nie tak źle ale ostatni 35 dniowy był bezowulacyjny.
No ja mam między 29-40 dni przed ostatnie 7 miesięcy i testy robię w tym cyklu od 13dc i nadal negatywne. Mierze temp też pierwszy cykl ale tak skacze niby widoczny wzrost był 15dc ale wątpię żeby tak wcześniej owu byla. Zobaczymy ile będzie trwał ten cykl i mniej więcej będę mogła obliczyć kiedy była owu choć też nie mam pojęcia ile trwa moja faza lutealna.

No ja mam między 29-40 dni przed ostatnie 7 miesięcy i testy robię w tym cyklu od 13dc i nadal negatywne. Mierze temp też pierwszy cykl ale tak skacze niby widoczny wzrost był 15dc ale wątpię żeby tak wcześniej owu byla. Zobaczymy ile będzie trwał ten cykl i mniej więcej będę mogła obliczyć kiedy była owu choć też nie mam pojęcia ile trwa moja faza lutealna.

A bierzesz coś na uregulowanie? Hormony tarczycy masz dobre? Temp nie mam jak mierzyć bo czasem co chwilę w nocy chodzę do młodego albo do WC ..

reklama
O clavelle pierwszy raz słyszę. Działa? Długi bierzesz?
Zaczęłam od 16 czerwca także nawet nie miesiąc. Ale przechodzę na inofem bo ma lepsze zastosowanie niż clavella. I clavella jest droga prawie 140 zł za 60 saszetek A inofem 50 zł za 60 saszetek. Także jest różnica.

Do góry