L
Lad
Gość
Luzik, niech Ci się miło czyta. i w sumie nie tylko czyta bo tam są nawet zadania do wykonania. Także powodzenia i byle bez krępacji.Dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luzik, niech Ci się miło czyta. i w sumie nie tylko czyta bo tam są nawet zadania do wykonania. Także powodzenia i byle bez krępacji.Dziękuję
A jakie masz cykle?
Cudowne wiesci[emoji173]️ Który to już tc?
No ja mam między 29-40 dni przed ostatnie 7 miesięcy i testy robię w tym cyklu od 13dc i nadal negatywne. Mierze temp też pierwszy cykl ale tak skacze niby widoczny wzrost był 15dc ale wątpię żeby tak wcześniej owu byla. Zobaczymy ile będzie trwał ten cykl i mniej więcej będę mogła obliczyć kiedy była owu choć też nie mam pojęcia ile trwa moja faza lutealna.No niestety ostatnio różne. Od 29 do 35. Niby nie tak źle ale ostatni 35 dniowy był bezowulacyjny.
No ja mam między 29-40 dni przed ostatnie 7 miesięcy i testy robię w tym cyklu od 13dc i nadal negatywne. Mierze temp też pierwszy cykl ale tak skacze niby widoczny wzrost był 15dc ale wątpię żeby tak wcześniej owu byla. Zobaczymy ile będzie trwał ten cykl i mniej więcej będę mogła obliczyć kiedy była owu choć też nie mam pojęcia ile trwa moja faza lutealna.
Tak biorę castagnus i clavelle A hormony mam ok. Wynik TSH mam 2.1 I dawka 150 mam skontrolować TSH za 3 miesiące.A bierzesz coś na uregulowanie? Hormony tarczycy masz dobre? Temp nie mam jak mierzyć bo czasem co chwilę w nocy chodzę do młodego albo do WC ..
Tak biorę castagnus i clavelle A hormony mam ok. Wynik TSH mam 2.1 I dawka 150 mam skontrolować TSH za 3 miesiące.
Zaczęłam od 16 czerwca także nawet nie miesiąc. Ale przechodzę na inofem bo ma lepsze zastosowanie niż clavella. I clavella jest droga prawie 140 zł za 60 saszetek A inofem 50 zł za 60 saszetek. Także jest różnica.O clavelle pierwszy raz słyszę. Działa? Długi bierzesz?