reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A ja piłam symfolic, w porównaniu do inofemu i inofolicu ma więcej kwasu foliowego. :) bo inofem i inofolic ma 2000mg mio-inozytolu i 200mcg kwasu foliowego w saszetce a symfolic 2000mg mio-inozytolu i 400mcg kwasu foliowego.

Aha no ja chce spróbować inofem bo i działa na owulacje wyreguluje okres pozytywnie wpływa na hormony takie jak LH i FSH oraz na IO i inofem ma badania kliniczne zrobione. A długo pijesz ten inofolic?

W pierwszej ciąży piłam 3msc jak zaskoczyło a teraz drugi miesiąc z przerwą bo miałam drobne problemy jelitowe i musiałam odstawić wszystko. A teraz już jest dobrze to od tego cyklu pije znowu. Tylko ja piję 1 saszetkę dziennie a co drugi dzień wieczorem drugą

Noo tak jak mówiłam, dziś popołudniowy ewidentny pik :p :) idę pomęczyć mojego xD :p

Załączniki

• IMG_20190627_194156.jpg
    IMG_20190627_194156.jpg
    315,9 KB · Wyświetleń: 149
Muszę się Wam wyżalić..
Właśnie dopadła mnie owulacja. Niby testy negatywne ale ogólne samopoczucie i objawy typowo na owulację,.
A mąż w szpitalu..
Kurde nie jest nam dane.. bo jak jest w domu to cykl bezowulacyjny a jak jest owulacja to jego nigdy nie ma..

Muszę się Wam wyżalić..
Właśnie dopadła mnie owulacja. Niby testy negatywne ale ogólne samopoczucie i objawy typowo na owulację,.
A mąż w szpitalu..
Kurde nie jest nam dane.. bo jak jest w domu to cykl bezowulacyjny a jak jest owulacja to jego nigdy nie ma..
Zdrowia dużo dla męża! Pamiętaj, że zbliżenia przed owulacja mają niemal ta samą moc co w dniu owulacji, oczywiście nie mapie tu o tygodniu przed ale taki seks 2-3 dni przed owulacja też może przyczynić się do zajścia w ciążę. :) Także głową do góry i więcej cierpliwości kochana, ja wiem, że łatwo sobie mówić ale spokojna głowa w trakcie starań też dużo pomaga. Bo im bardzo się chce zajść w ciążę tym bardziej nasz organizm blokuje to - nie wiem do końca dlaczego tak jest ale wydaje mi się, że gdzieś właśnie chodzi o ten stres. Trzymam kciuki, żeby zaczęło układać się po waszej myśli. ♥️

reklama
Migdalove tyle że on tam już tydzień lezy;( i nie wiadomo czy go w końcu zoperują dzisiaj czy w pon. A to tylko taka pierdoła..
Trochę się podlamuje i stresuję bo u nas zawsze jest problem z seksem na czas. Albo tydzień przed albo tydzień po .

Do góry