reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Migdalove tyle że on tam już tydzień lezy;( i nie wiadomo czy go w końcu zoperują dzisiaj czy w pon. A to tylko taka pierdoła..
Trochę się podlamuje i stresuję bo u nas zawsze jest problem z seksem na czas. Albo tydzień przed albo tydzień po .
Aaa to na prawdę macie przeszkodę. Oby już w następnym cyklu nie było przeszkód.

reklama
Dziewczyny a czym może być spowodowane lekkie plamienie 4dni po skończonym okresie? Jesteśmy na wakacjach. Wczoraj poużywaliśmy sobie w łóżku ( ) a dziś koło południa zobaczyłam plamy na wkładce.. boje się że całkiem hormony mi się rozjechały
Jak ci się skończyło to rozjechanie hormonów. Ja właśnie dwa dni po okresie-11 dc dostałam znowu krwawień. :(

Dziewczyny sorki że tak na dwóch forach ale załamałam się totalnie...co ze mną? 11 dc. Przedwczoraj byłam u lekarza wszystko ok, żadnych plamień badanie super. Pecherzyk w lewym jajniku mały dopiero rósł. A dzisiaj plamienie. Taki krwisty śluz.... :( Coś poszło nie tak? Przecież to niemożliwe że to już owulacja.... I co znowu kolejny cykl przepadł? :( :( :(

Dziewczyny sorki że tak na dwóch forach ale załamałam się totalnie...co ze mną? 11 dc. Przedwczoraj byłam u lekarza wszystko ok, żadnych plamień badanie super. Pecherzyk w lewym jajniku mały dopiero rósł. A dzisiaj plamienie. Taki krwisty śluz.... :( Coś poszło nie tak? Przecież to niemożliwe że to już owulacja.... I co znowu kolejny cykl przepadł? :( :( :(
Może po badaniu masz takie jednorazowe podrażnienie? Zobaczysz czy przejdzie jutro.

Może po badaniu masz takie jednorazowe podrażnienie? Zobaczysz czy przejdzie jutro.
Nie wiem :( co nie pójdę do toalety to lecą takie stróżki krwi. I dużo sluzu. Ale dopiero po dwóch dniach od wizyty ? Nie czaje się napisałam do lekarza u którego byłam o pilny telefon, nie myśli co się stało, najwyżej pojadę na wizytę. Zostawiam i tak kupę pieniędzy u nich... :/ ...... Brak mi już sił :"(

Miałam się nie "chwalić" tym co dzisiaj zrobiłam i co wynikło ale czuję potrzebę i wierzę w waszą moc kciukasków. :)
Otóż w momencie spadku mojej cierpliwości wychodząc do pracy wrzuciłam sobie do torby test, zrobiłam go w pracy. I co? Nawet widoczny cień mi wyszedł. Trzymajcie kochane moje kciuki, żeby w niedzielę była ciemniejsza kreseczka, w poniedziałek niech beta będzie pozytywna no i żebym w końcu zaszła w ciążę z happy endem.

Miałam się nie "chwalić" tym co dzisiaj zrobiłam i co wynikło ale czuję potrzebę i wierzę w waszą moc kciukasków. :)
Otóż w momencie spadku mojej cierpliwości wychodząc do pracy wrzuciłam sobie do torby test, zrobiłam go w pracy. I co? Nawet widoczny cień mi wyszedł. Trzymajcie kochane moje kciuki, żeby w niedzielę była ciemniejsza kreseczka, w poniedziałek niech beta będzie pozytywna no i żebym w końcu zaszła w ciążę z happy endem.
Trzymam mocno mocno [emoji8] cierpliwość w końcu musi być wynagrodzona [emoji3526] A w zasadzie pochwalę się Wam i powiem, że trzymam mocno razem z Łucją[emoji16]dziś lekarz potwierdzil płeć [emoji2]

O Jeju kochana trzymam kciuki w takim razie bardzo bardzo mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji8][emoji8]

reklama
Trzymam mocno mocno [emoji8] cierpliwość w końcu musi być wynagrodzona [emoji3526] A w zasadzie pochwalę się Wam i powiem, że trzymam mocno razem z Łucją[emoji16]dziś lekarz potwierdzil płeć [emoji2]
Ooo gratulacje [emoji3590][emoji3590] śliczne imię [emoji2956]
Jak duża już panna? [emoji3526]

Do góry