reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Migdalove tyle że on tam już tydzień lezy;( i nie wiadomo czy go w końcu zoperują dzisiaj czy w pon. A to tylko taka pierdoła..
Trochę się podlamuje i stresuję bo u nas zawsze jest problem z seksem na czas. Albo tydzień przed albo tydzień po .
Aaa to na prawdę macie przeszkodę. Oby już w następnym cyklu nie było przeszkód.

reklama
Dziewczyny a czym może być spowodowane lekkie plamienie 4dni po skończonym okresie? Jesteśmy na wakacjach. Wczoraj poużywaliśmy sobie w łóżku ( ) a dziś koło południa zobaczyłam plamy na wkładce.. boje się że całkiem hormony mi się rozjechały
Jak ci się skończyło to rozjechanie hormonów. Ja właśnie dwa dni po okresie-11 dc dostałam znowu krwawień. :(

Dziewczyny sorki że tak na dwóch forach ale załamałam się totalnie...co ze mną? 11 dc. Przedwczoraj byłam u lekarza wszystko ok, żadnych plamień badanie super. Pecherzyk w lewym jajniku mały dopiero rósł. A dzisiaj plamienie. Taki krwisty śluz.... :( Coś poszło nie tak? Przecież to niemożliwe że to już owulacja.... I co znowu kolejny cykl przepadł? :( :( :(

Dziewczyny sorki że tak na dwóch forach ale załamałam się totalnie...co ze mną? 11 dc. Przedwczoraj byłam u lekarza wszystko ok, żadnych plamień badanie super. Pecherzyk w lewym jajniku mały dopiero rósł. A dzisiaj plamienie. Taki krwisty śluz.... :( Coś poszło nie tak? Przecież to niemożliwe że to już owulacja.... I co znowu kolejny cykl przepadł? :( :( :(
Może po badaniu masz takie jednorazowe podrażnienie? Zobaczysz czy przejdzie jutro.

Może po badaniu masz takie jednorazowe podrażnienie? Zobaczysz czy przejdzie jutro.
Nie wiem :( co nie pójdę do toalety to lecą takie stróżki krwi. I dużo sluzu. Ale dopiero po dwóch dniach od wizyty ? Nie czaje się napisałam do lekarza u którego byłam o pilny telefon, nie myśli co się stało, najwyżej pojadę na wizytę. Zostawiam i tak kupę pieniędzy u nich... :/ ...... Brak mi już sił :"(

Miałam się nie "chwalić" tym co dzisiaj zrobiłam i co wynikło ale czuję potrzebę i wierzę w waszą moc kciukasków. :)
Otóż w momencie spadku mojej cierpliwości wychodząc do pracy wrzuciłam sobie do torby test, zrobiłam go w pracy. I co? Nawet widoczny cień mi wyszedł. Trzymajcie kochane moje kciuki, żeby w niedzielę była ciemniejsza kreseczka, w poniedziałek niech beta będzie pozytywna no i żebym w końcu zaszła w ciążę z happy endem.

Miałam się nie "chwalić" tym co dzisiaj zrobiłam i co wynikło ale czuję potrzebę i wierzę w waszą moc kciukasków. :)
Otóż w momencie spadku mojej cierpliwości wychodząc do pracy wrzuciłam sobie do torby test, zrobiłam go w pracy. I co? Nawet widoczny cień mi wyszedł. Trzymajcie kochane moje kciuki, żeby w niedzielę była ciemniejsza kreseczka, w poniedziałek niech beta będzie pozytywna no i żebym w końcu zaszła w ciążę z happy endem.
Trzymam mocno mocno [emoji8] cierpliwość w końcu musi być wynagrodzona [emoji3526] A w zasadzie pochwalę się Wam i powiem, że trzymam mocno razem z Łucją[emoji16]dziś lekarz potwierdzil płeć [emoji2]

O Jeju kochana trzymam kciuki w takim razie bardzo bardzo mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji8][emoji8]

reklama
Trzymam mocno mocno [emoji8] cierpliwość w końcu musi być wynagrodzona [emoji3526] A w zasadzie pochwalę się Wam i powiem, że trzymam mocno razem z Łucją[emoji16]dziś lekarz potwierdzil płeć [emoji2]
Ooo gratulacje [emoji3590][emoji3590] śliczne imię [emoji2956]
Jak duża już panna? [emoji3526]

Do góry