reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No właśnie nie wiem..... Chciałabym naturalnie bez żadnych leków :( ale nie sadze by się udało :( więc lekarz dał mi jeszcze miesiąc i zobaczymy... Chyba nie będzie innego wyjscia
Warto próbować naturalnie [emoji6] to twój 3 miesiąc starań? Może akurat się uda [emoji6] warto porobić badania jak prolaktyna, progesteron, tsh. trzymam kciuki.

reklama
Robiłam wszystkie z tych badań oczywiście ma własną rękę bo u ilu lekarzy byłam każdy mówił że to nie ma sensu. A okresy 10-12 dni i cały czas plamienia między okresami. Wyniki wszystkie ok tylko progesteron niziutki więc lecę na duphastonie. Co mam zrobić żeby ten okres skrócić :( dzisiaj 7 dzień.... A nie widać by się miał jutro skończyć :(

U mnie 21dc, znaczny spadek temperatury. Czyżby już @ za chwilę mnie odwiedzi. Czuję się okropnie, nie dobrze mi, czuję, że będę rzygac jak kot...

U mnie 21dc, znaczny spadek temperatury. Czyżby już @ za chwilę mnie odwiedzi. Czuję się okropnie, nie dobrze mi, czuję, że będę rzygac jak kot...
Ja chyba od jutra zacznę mierzyc jestem w 7 dniu cyklu. W weekend nie miałam za bardzo jak.... A wczoraj zrobiłam wieczorem test ovu było biało. Dzisiaj mnie poniosło i zrobiłam rano i jest cień drugiej kreski..... To znaczy że już już blisko? A okres @ mam nadal... Jak się jej pozbyć

Ja chyba od jutra zacznę mierzyc jestem w 7 dniu cyklu. W weekend nie miałam za bardzo jak.... A wczoraj zrobiłam wieczorem test ovu było biało. Dzisiaj mnie poniosło i zrobiłam rano i jest cień drugiej kreski..... To znaczy że już już blisko? A okres @ mam nadal... Jak się jej pozbyć
Mam nadzieję że nie robiłaś testu owu z pierwszej porcji moczu zaraz po wstaniu?

reklama
Do góry