reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Tak w temacie testów, których kupiła miliony i od w wczoraj zrobiłam dwa ;) oba tylko z kreska testowa bez tej drugiej, tylko leciutki cień. Owulację flo wyznaczyło w pt. Jak to jest? Czy od testów negatywnych do pozytywnychija tylko 5 dni?
Tak :) kreska szybko zacznie ciemnieć a 5 dni to sporo :) ewentualnie flo się myli i owu będzie np. w sobotę :) testuj a zobaczysz :)

A u mnie okres trwa i trwa.... 8 dzień :( a taki długi zawsze zwiastuje kiepski cykl :/ z plamieniami i tak dalej. Oszaleje już niedługo... Grrrr :( jak tu się wyluzować
Mój ostatni trwał 10 dni, myślałam, że oszaleje. W dodatku w tym cyklu nie brałam clo i uznałam go za stracony. Ale coś mnie podkusilo żeby zrobić testy owu i pozytywne ! W 12dc [emoji16] więc działamy :)

Mój ostatni trwał 10 dni, myślałam, że oszaleje. W dodatku w tym cyklu nie brałam clo i uznałam go za stracony. Ale coś mnie podkusilo żeby zrobić testy owu i pozytywne ! W 12dc [emoji16] więc działamy :)
No ja robie testy od przedwczoraj. Czyli od 6 dnia .... I są takie że ta druka kreska blada, ale ja widać wyraźnie. I myślę co to będzie.... Mam nadzieję że za dzień dwa pojawi się wyraźna i do dzieła. Tylko żeby jeszcze tak było że jak testy pokazują to faktycznie owulacja jest i dalej wszystko idzie sprawnie...

No ja robie testy od przedwczoraj. Czyli od 6 dnia .... I są takie że ta druka kreska blada, ale ja widać wyraźnie. I myślę co to będzie.... Mam nadzieję że za dzień dwa pojawi się wyraźna i do dzieła. Tylko żeby jeszcze tak było że jak testy pokazują to faktycznie owulacja jest i dalej wszystko idzie sprawnie...
Nie ma się co martwić na zapas. Ja wcześniej robiłam testy i były tylko blade kreski. Więc owu nie było. Dopiero teraz mam bardzo ładna kreskę. Wrzucam zdjęcie żebyś mogła porównać. Ale tak jak wcześniej dziewczyny pisały one ciemnieją z dnia na dzień:)
1561457302247.jpeg

Załączniki

• 1561454897557.jpeg
    1561454897557.jpeg
    153 KB · Wyświetleń: 60
Nie ma się co martwić na zapas. Ja wcześniej robiłam testy i były tylko blade kreski. Więc owu nie było. Dopiero teraz mam bardzo ładna kreskę. Wrzucam zdjęcie żebyś mogła porównać. Ale tak jak wcześniej dziewczyny pisały one ciemnieją z dnia na dzień:)Zobacz załącznik 989841
Dzieki będę zdawać relacje. Ale Como z tego, jak dzisiaj okres już mi się myślałam że skończył, ani plamień ani niczego od rana, a chwilę temu krwawienie na nowo. Zwariuje :( :(

Dzieki będę zdawać relacje. Ale Como z tego, jak dzisiaj okres już mi się myślałam że skończył, ani plamień ani niczego od rana, a chwilę temu krwawienie na nowo. Zwariuje :( :(
Mimo tego rób testy owu dalej. Ja właśnie też miałam podobnie, myślałam, że to przez temperatury, niby od rana czysto, a po południu żywa krew. Coś tam się rozregulowalo i takie efekty. Po czym test owu pozytywny w 12dc kiedy zwykle owu miałam 14-15 dc. A skusilam się zrobić test tylko dlatego, że mimo tych plamien miałam okropnie dużo śluzu przezroczystego.

Mimo tego rób testy owu dalej. Ja właśnie też miałam podobnie, myślałam, że to przez temperatury, niby od rana czysto, a po południu żywa krew. Coś tam się rozregulowalo i takie efekty. Po czym test owu pozytywny w 12dc kiedy zwykle owu miałam 14-15 dc. A skusilam się zrobić test tylko dlatego, że mimo tych plamien miałam okropnie dużo śluzu przezroczystego.
Ja narazie nie widzę śluzu tylko żywa krew i czarne skrzepy .... Ale moja średnia długość okresu 10-12-14 dni więc do 11 dnia jeszcze żyję głupią nadzieją.

reklama
Papatrzcie i powiedzcie mi ......... Może ja się czepiam. Może tak może być a ja szukam dziury w całym? :):):) Na czerwono okres. Na rozowo plamienia - sporadyczne, raz dwa dziennie. Jak żyć...... :(

Załączniki

• IMG_20190625_163045.jpg
    IMG_20190625_163045.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 88
Do góry