KiedyPytam
Fanka BB :)
A u mnie okres trwa i trwa.... 8 dzieńU mnie dziś brązowe plamienie wiec pewnie jutro @ się rozkręci![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie okres trwa i trwa.... 8 dzieńU mnie dziś brązowe plamienie wiec pewnie jutro @ się rozkręci![]()
TakTak w temacie testów, których kupiła miliony i od w wczoraj zrobiłam dwaoba tylko z kreska testowa bez tej drugiej, tylko leciutki cień. Owulację flo wyznaczyło w pt. Jak to jest? Czy od testów negatywnych do pozytywnychija tylko 5 dni?
Takkreska szybko zacznie ciemnieć a 5 dni to sporo
ewentualnie flo się myli i owu będzie np. w sobotę
testuj a zobaczysz
![]()
Mój ostatni trwał 10 dni, myślałam, że oszaleje. W dodatku w tym cyklu nie brałam clo i uznałam go za stracony. Ale coś mnie podkusilo żeby zrobić testy owu i pozytywne ! W 12dc [emoji16] więc działamyA u mnie okres trwa i trwa.... 8 dzieńa taki długi zawsze zwiastuje kiepski cykl :/ z plamieniami i tak dalej. Oszaleje już niedługo... Grrrr
jak tu się wyluzować
No ja robie testy od przedwczoraj. Czyli od 6 dnia .... I są takie że ta druka kreska blada, ale ja widać wyraźnie. I myślę co to będzie.... Mam nadzieję że za dzień dwa pojawi się wyraźna i do dzieła. Tylko żeby jeszcze tak było że jak testy pokazują to faktycznie owulacja jest i dalej wszystko idzie sprawnie...Mój ostatni trwał 10 dni, myślałam, że oszaleje. W dodatku w tym cyklu nie brałam clo i uznałam go za stracony. Ale coś mnie podkusilo żeby zrobić testy owu i pozytywne ! W 12dc [emoji16] więc działamy![]()
Nie ma się co martwić na zapas. Ja wcześniej robiłam testy i były tylko blade kreski. Więc owu nie było. Dopiero teraz mam bardzo ładna kreskę. Wrzucam zdjęcie żebyś mogła porównać. Ale tak jak wcześniej dziewczyny pisały one ciemnieją z dnia na dzieńNo ja robie testy od przedwczoraj. Czyli od 6 dnia .... I są takie że ta druka kreska blada, ale ja widać wyraźnie. I myślę co to będzie.... Mam nadzieję że za dzień dwa pojawi się wyraźna i do dzieła. Tylko żeby jeszcze tak było że jak testy pokazują to faktycznie owulacja jest i dalej wszystko idzie sprawnie...
Dzieki będę zdawać relacje. Ale Como z tego, jak dzisiaj okres już mi się myślałam że skończył, ani plamień ani niczego od rana, a chwilę temu krwawienie na nowo. ZwariujeNie ma się co martwić na zapas. Ja wcześniej robiłam testy i były tylko blade kreski. Więc owu nie było. Dopiero teraz mam bardzo ładna kreskę. Wrzucam zdjęcie żebyś mogła porównać. Ale tak jak wcześniej dziewczyny pisały one ciemnieją z dnia na dzieńZobacz załącznik 989841
Mimo tego rób testy owu dalej. Ja właśnie też miałam podobnie, myślałam, że to przez temperatury, niby od rana czysto, a po południu żywa krew. Coś tam się rozregulowalo i takie efekty. Po czym test owu pozytywny w 12dc kiedy zwykle owu miałam 14-15 dc. A skusilam się zrobić test tylko dlatego, że mimo tych plamien miałam okropnie dużo śluzu przezroczystego.Dzieki będę zdawać relacje. Ale Como z tego, jak dzisiaj okres już mi się myślałam że skończył, ani plamień ani niczego od rana, a chwilę temu krwawienie na nowo. Zwariuje![]()
![]()
Ja narazie nie widzę śluzu tylko żywa krew i czarne skrzepy .... Ale moja średnia długość okresu 10-12-14 dni więc do 11 dnia jeszcze żyję głupią nadzieją.Mimo tego rób testy owu dalej. Ja właśnie też miałam podobnie, myślałam, że to przez temperatury, niby od rana czysto, a po południu żywa krew. Coś tam się rozregulowalo i takie efekty. Po czym test owu pozytywny w 12dc kiedy zwykle owu miałam 14-15 dc. A skusilam się zrobić test tylko dlatego, że mimo tych plamien miałam okropnie dużo śluzu przezroczystego.