Kiedyś miałam z allegro ale wychodziły negatywneI oby nie z allegro bo te to juz wg zawsze wyjda pozytywne [emoji23][emoji23]
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Aha dlatego ja uważam że każde testy są robione na jedno kopyto. Nie które dziewczyny robią o czułości 10 i wychodzą negatywne A o czułości 25 i wychodzą pozytywne. Najbardziej chyba są wiarygodne te testy beta ( dobrze wykona e badanie w labo) albo te elektroniczne że pokażą który mniej więcej tydzień ciąży.U mnie niektóre pokazywały slaba kreske mimo ze w ciąży nie bylam
młoda1994
Masz bardzo dziwna sytuację. Nawet chyba nic innego nie pozostało jak tylko czekać.No nic pozostało czekać
doomi03
1 dzień do @, widzicie coś? Zobacz załącznik 988662
Widzę jakiś cień.
Dziewczyny a co grać na tą owulację najlepiej, żeby w końcu cykl się unormowało no i może owu była jak należy. Infolik i coś do tego? I Femibion 0 razem z tym infolikiem czy już lepiej nie podwajac witami. Mężowi Capivit A+E mówiliście ale jest jakiś konkretny? Czy obojetnie który.
W zeszłym cyklu starań jak miałam takie wahania cyklu to piłam Inofolic 2saszetki dziennie i herbatkę ziołowa ale za cholerę nie mogę znaleźć jej znowu. Uważaj żebyś tylko nieprzewitaminowala się
U mnie niektóre pokazywały slaba kreske mimo ze w ciąży nie bylam
U mnie to samo. 3 testy różne z apteki i z Rossmana. Była blada kreska a w ciąży nie jestem.
KiedyPytam
No właśnie staram się delikatnie. Teraz jestem tylko na Femibion 0 więc się zastanawiam czy w ogóle cokolwiek więcej. Najlepiej jak pogadam z lekarzem. Ale lekarz mnie denerwuje bo mówi żeby nic nie brać nic nie pić tylko Folik i jakieś witaminy. A po kilku nieudanych cyklach już gada o stymulacji.... Zamiast naturalnie albo z jakimiś wspomagaczami tak jak Wy tu radzicie.... A do tej pory nie miałam pojęcia że można brać takie rzeczy i się wspomóc. Też się tym nie interesowałam bo nie chciałam siac paniki i świrować od początku staranW zeszłym cyklu starań jak miałam takie wahania cyklu to piłam Inofolic 2saszetki dziennie i herbatkę ziołowa ale za cholerę nie mogę znaleźć jej znowu. Uważaj żebyś tylko nieprzewitaminowala się
No właśnie staram się delikatnie. Teraz jestem tylko na Femibion 0 więc się zastanawiam czy w ogóle cokolwiek więcej. Najlepiej jak pogadam z lekarzem. Ale lekarz mnie denerwuje bo mówi żeby nic nie brać nic nie pić tylko Folik i jakieś witaminy. A po kilku nieudanych cyklach już gada o stymulacji.... Zamiast naturalnie albo z jakimiś wspomagaczami tak jak Wy tu radzicie.... A do tej pory nie miałam pojęcia że można brać takie rzeczy i się wspomóc. Też się tym nie interesowałam bo nie chciałam siac paniki i świrować od początku staran
A jak długo bierzesz Inofolic? Koleżanka też długo nieogla zajść. Jakieś pcos jej wróżyli, albo zwężone jajniki a po 4msc picia Inofolic zaszła
Teraz w drugiej ciąży to samo
KiedyPytam
Nie nie. Nie pije nic właśnie. Mówię że lekarz mi kazał brać Folik. A nigdy nie mówił o żadnych takich specyfikach do picia. Od Was się dowiedziałam że jest coś takiego.....A jak długo bierzesz Inofolic? Koleżanka też długo nieogla zajść. Jakieś pcos jej wróżyli, albo zwężone jajniki a po 4msc picia Inofolic zaszła
Teraz w drugiej ciąży to samo
reklama
Ja biorę "pregna start" tam jest kwas foliowy i witaminy. Kiedyś brałam "olej z wiesiołka" - to możesz brać do owu jak masz mało śluzu. Są też np. zioła ojca sroki nr 3 do pobudzania jajników jak ktoś długo się stara.Nie nie. Nie pije nic właśnie. Mówię że lekarz mi kazał brać Folik. A nigdy nie mówił o żadnych takich specyfikach do picia. Od Was się dowiedziałam że jest coś takiego.....
W twojej sytuacji może powinnaś zainteresować się "castagnusem" są to ziołowe tabletki do wyregulowania cyklu. Może by coś pomogło na plamienia. Na moje plamienia nie pomógł.