reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Wczoraj wieczorem miałam strasznie wrażliwe sutki i tak jakby mnie zaczynały boleć cycki. W nocy mi się śniło, że bolą strasznie i się przez ten sen nakręciłam mocno, bo w poprzedniej ciąży bolały strasznie. Muszę ochłonąć, bo dzisiaj dopiero 7dpo, a do piątku daleko.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie! [emoji813] Oczywiście kłaniam się z pracy, mała śpi to mam chwilę. :) Dzisiaj jadę podpisać umowę z fotografem, sala zamówiona, dzisiaj jeszcze zamówię zaproszenia. No i lecimy z tym. :D Nie mogę się doczekać! [emoji813]
Czekam również na paczkę, zamówiłam mojemu narzeczonemu zegarek na 30 urodziny, sąsiadka robi tort. Jeszcze tylko kupić parę drobiazgów. :)
Jak na złość zapomniałam wziąć ze sobą recepty na duphaston, a nie mam już tabletek... Jeszcze się rozpadało...
A co u was? :)

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki :*
Testuje któraś dzisiaj ?
Ja zaraz zbieram się do lekarza :)
Może dziś poznam płeć :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia ja już wiem.u mnie chlopak. Leżałam w szpitalu tydzień i codziennie miałam USG także udało się podejrzeć:)

c55f0dw4ay49a7ki.png

Masakra współczuję.ale na pewno wszystko ok.

c55f0dw4ay49a7ki.png
Gdyby nie porządne kopniaki to pewnie bym od zmysłów odchodziła:/
Jeszcze w przedszkolu się wali, przenieśli do nas na grupę opiekunkę która z tamtej grupy została odsunięta bo szarpała dzieci... Ostatnio mam wrażenie że wszystko jest przeciwko mnie :(

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

@aga6 na początku ciąży w pierwszym trymestrze też miałam problemy z bolami głowy. Przeszło po tym jak zaczęłam regularnie brać magnez.
Ja na wizycie nie dowiedziałam się płci dziecka. Mój lekarz sam się zaczyna na tą przychodnie wkurzać. USG było stare, już nic na nim widać nie było. A teraz wogole.. lipa z USG. Jedyne co to tym małym urządzeniem serduszko usłyszałam. I to że mimo leków i diety hemo w trzy tygodnie spadła z 11.8 na 11.4 . Płakać mi się chce... Pocieszam się jedynie tym że w czwartek USG połówkowe...

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png
Mam bardzo niskie cisnienie a magnez jeszcze je obniza :-(

reklama
Do góry