reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A i u nas w porządku. Dziś mam wizytę u gina, to dowiem się jakie postępy w rozwoju zrobiła nasza dziewczynka. W czw. kończymy 28tc, w głowie teraz wyprawka i tak naprawdę byle przetrwać czerwiec bo zaś mam nadzieje od lipca czas popłynie szybciej [emoji23]
Więcej co u nas napiszę po wizycie :*

I najnowszy brzuszek:
B1EFBF7B-5D69-4200-9890-DD80E954B71A.jpg

reklama
Dziewczyny, a takie pytanko mam zupełnie z innej beczki, zwlaszcza do osób z mieszkaniami z balkonem. Ponieważ mój balkon z jednej części ma taki murek z kaflami na górze i właśnie jego w szczególności upodobały sobie gołębie ... a mówiąc w skrócie zrobiły sobie na nim wyhodek. Macie może jakieś sprawdzone spodoby żeby odstraszyć te france ?

Chyba jedynie siatka..

A i u nas w porządku. Dziś mam wizytę u gina, to dowiem się jakie postępy w rozwoju zrobiła nasza dziewczynka. W czw. kończymy 28tc, w głowie teraz wyprawka i tak naprawdę byle przetrwać czerwiec bo zaś mam nadzieje od lipca czas popłynie szybciej [emoji23]
Więcej co u nas napiszę po wizycie :*

I najnowszy brzuszek:
Zobacz załącznik 981304

Malutka rośnie :) . To czekam na więcej wieści po usg :)

O jak miło, że pamiętasz :)) my mamy aktualnie 31 tc :) mały wierci się ile wlezie i powoli wypatrujemy końca :) a wy wróciliście do starań ? :)) chwalę się brzuszkowym zdjęciem :)) i fakt czas strasznie szybko leci ! Dopiero co test robiłam, pamiętam jak dziś jak o 5 rano was bombardowałam zdjęciem, a tu gagatek waży jakieś 1,5 kg :) Zobacz załącznik 981259

Pamietam, pamiętam ;) przecież to było tak niedawno jak wznawialas starania i zaraz na pozytywny tescik pokazywałas, pamiętam to jak wczoraj. A tu już prawie ze końcówka :) szok. Ale masz piłeczkę z brzuszka :)

Tak, właśnie od tego cyklu w końcu wróciliśmy (obecnie 11dc, więc działamy). Dostałam umowę na czas nieokreślony w nowej pracy, przeprowadzilismy sie mieszkać sami, więc już nic nam nie stoi na przeszkodzie nareszcie :p ;)

Jesli nie masz nic przeciwko to sa takie plastikowe kruki co sie przymocowuje na balustradę. Ponoc działa.

No właśnie kiedyś u koleżanki widzialam ze jej sąsiedzi takie mieli i też sie zastanawialam czy ten patent dziala w ogole. Bo siatkowa nie koniecznie bym chciala, bo byłoby mega szkoda zaslaniac sobie takie widoki (w centrum miasta to mega relaksujace moc popatrzec na zielen a nie wiecznie na ulice, samochodt i szare budynki.

Załączniki

• IMG_20190602_183802.jpg
    IMG_20190602_183802.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 97
No właśnie kiedyś u koleżanki widzialam ze jej sąsiedzi takie mieli i też sie zastanawialam czy ten patent dziala w ogole. Bo siatkowa nie koniecznie bym chciala, bo byłoby mega szkoda zaslaniac sobie takie widoki (w centrum miasta to mega relaksujace moc popatrzec na zielen a nie wiecznie na ulice, samochodt i szare budynki.
Ja użyłam plastikowych kruków i mam spokój. Nie siadają na poręczy i nie brudzą :)

Przyczepiłam go na trytytki

reklama
Do góry