reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U mnie sytuacja wygląda następująco. Na razie jest tak jak w każdym cyklu owulacyjnym, 8dpo spadek, 9dpo wzrost i kwestia jutra czy będzie kolejny wzrost, który da nadzieje czy spadek i będę czekać na @. ;)
Screenshot_2019-05-28-10-21-44-307_pl.ovufriend.app.png

reklama
U mnie sytuacja wygląda następująco. Na razie jest tak jak w każdym cyklu owulacyjnym, 8dpo spadek, 9dpo wzrost i kwestia jutra czy będzie kolejny wzrost, który da nadzieje czy spadek i będę czekać na @. ;)
Zobacz załącznik 978435
Kochana ładny wykres.

Ja mam dzisiaj 31dc i mierzylam temp rano w ustach pod językiem i wyszła 36.21 to jest za niska jak na ciążę prawda? To był jednorazowy pomiar chciałam sprawdzić jaka wyjdzie. Mierzylam o 4.30 nad ranem zaraz po przebudzeniu.

Hej dziewczyny długo mnie nie było więc tym którym się udało to gratuluje a tym co się starają nie martwcie się każda z was jeszcze będzie się cieszyć dacie radę kobitki milion buziaków śle powodzenia.

A więc tak zacznę urodziłam w 36 tygodniu we wrześniu synka wzięłam ślub ❤ wszystko było ok aż tu kolejna ciąża i kolejne poronienie ah.. miesiąc temu miałam ostatnia miesiączkę 30 kwietnia dalej krwawilam tydzień później też ale już tak mniej poszłam do lekarza okazało się że grzybica i zmiany na szyjce chociaż w lutym miałam robiona cytologię i było ok
No więc teraz też muszę zrobić ale ciężko się dostać do mojego lekarza . Powiedzcie mi czy jeżeli z lutego cytologia była ok to teraz może być coś nie tak ?
Dodam że robiłam test i jest cień drugiej kreski. Ale też czytałam że może on wykryć raka szyjki ratujcie bo zwariuje
Na Teoim miejscu zrobiłabym jeszcze raz. Po co ryzykować

Mój już wyjechał, ryczeć mi się chce bo nie mieliśmy nigdy żadnej rozłąki. Ale musimy dać jakoś radę. Ważne, że będzie przyjeżdżał co weekend a nie co dwa miesiące. Najbardziej to martwi mnie ich droga, tyle wypadków jest i to mnie najbardziej przeraża.

Zobacz załącznik 978435
Trzymam kciuki za dalszy wzrost [emoji3526][emoji110][emoji110]
Mój już wyjechał, ryczeć mi się chce bo nie mieliśmy nigdy żadnej rozłąki. Ale musimy dać jakoś radę. Ważne, że będzie przyjeżdżał co weekend a nie co dwa miesiące. Najbardziej to martwi mnie ich droga, tyle wypadków jest i to mnie najbardziej przeraża.
A gdzie twój wyjechał?

Do Niemiec do pracy.
Rozumiem twój strach jak chodzi o dojazdy. Mam to samo. Mój też pracuje za granicą, w Austrii i też zjeżdża co tydzień na weekend tylko...
Ale dacie radę [emoji106]
Ja to się trochę boję jak to będzie już z dwójką dzieci bez tz na codzień ale nic nie poradzę [emoji57]

reklama
Rozumiem twój strach jak chodzi o dojazdy. Mam to samo. Mój też pracuje za granicą, w Austrii i też zjeżdża co tydzień na weekend tylko...
Ale dacie radę [emoji106]
Ja to się trochę boję jak to będzie już z dwójką dzieci bez tz na codzień ale nic nie poradzę [emoji57]
Mam nadzieję tylko, że jak wróci to będę mogła mu ogłosić piękną nowinę. Ale co ma być to i tak będzie.

Do góry