reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Są nawet ćwiczenia dla kobiet w ciąży. Wiadomo wszystko z głowa ;) a jak u Ciebie kochana? Wykres piękny oby nie przyszła @. Trzymam mocno kciuki cały czas!:*
A u mnie tak jak pisałam, 5 czerwca mam badanie kariotypu, jutro mąż wyjeżdża do Niemiec a ja czekam na termin @. :) Remont powoli się kończy, nie wiem czy pokazywałam jaki kolor ścian będziemy mieli. :)

reklama
Zdjęcia znalezione w necie. :) Na takie biureczko też poluję. :)
978289

978290

978291

A u mnie tak jak pisałam, 5 czerwca mam badanie kariotypu, jutro mąż wyjeżdża do Niemiec a ja czekam na termin @. :) Remont powoli się kończy, nie wiem czy pokazywałam jaki kolor ścian będziemy mieli. :)
Oo to świetnie, może wszystko się tak posklada, że remont się skończy i @ też :) Ja zamówiłam komodę do sypialni, patrzyłam dzisiaj na łóżeczka dla dziecka ale jeszcze za wcześnie by kupować :)

Oo to świetnie, może wszystko się tak posklada, że remont się skończy i @ też :) Ja zamówiłam komodę do sypialni, patrzyłam dzisiaj na łóżeczka dla dziecka ale jeszcze za wcześnie by kupować :)
Małpa to lepiej niech wcale nie przychodzi. :D A co do wyprawki, moja koleżanka już w 12 tygodniu miała calusieńką wyprawkę. Mnie to przeraziło szczerze, no ale ja nie dość, że długoletnia staraczka to jeszcze po stratach, a u niej pierwsze i z tzw wpadki więc nie zna tylu zagrożeń.

Małpa to lepiej niech wcale nie przychodzi. :D A co do wyprawki, moja koleżanka już w 12 tygodniu miała calusieńką wyprawkę. Mnie to przeraziło szczerze, no ale ja nie dość, że długoletnia staraczka to jeszcze po stratach, a u niej pierwsze i z tzw wpadki więc nie zna tylu zagrożeń.
Miałam to na myśli, że nie przyjdzie w sensie, że się skończy i przyjdzie za 9 miesięcy dopiero hehe [emoji6] Ja też uważam, że za wcześnie na takie zakupy. Mi koleżanka też mówila, czemu nie kupuje już ubranek. Nie mądre by to było jak nawet nie znam płci jeszcze [emoji3526]

Mam nadzieję że moje przestawienie na regularne i zdrowe jedzenie na mnie zadziałaja na plus. Że w końcu zobaczę że waga spada A nie stoi non stop w miejscu.
Ja zauważyłam dopiero jak spodnie w pracy stały się luźne
Wiem że to nie jest tak że zmienia się nawyki żywieniowe i od razu -10 kg trzeba czasu aby coś zauważyć ale wiem jedno już do starych nawyków żywieniowych nie wrócę. To jedzenie też jest smaczne tylko że zdrowe bez tłuszczu i bez cukrów.
dokładnie :)

Dokładnie... trochę za wcześnie. Znam dziewczynę, która jest na początku ciąży (jeszcze nie bylo wiadomo czy pojawi się zarodek)- 2 usg, a ona już wózek zamówiła...

Co do zielonej herbaty to jedynie pamiętaj, że wypłukuje kwas foliowy i przy staraniach nie jest wskazana.
Trzymam kochana kciuki za osiągnięcie zamierzonego efektu! :) Ważne, by dojść do takiej wagi w jakiej człowiek sam się dobrze czuje. Ja bym chciała schudnąć do 45kg, i wiem, że jak tylko się zaprę to schudnę. Byleby ten brzuch zgubić. Reszta nie jest zła, nie mam zastrzerzeń. Mąż też mnie wspiera we wszystkim, nie mam z tym problemów tylko w pracy czy gdzieś to zaraz głupie komenatrze "ale ty nie masz z czego chudnąć" co innego gdybym serio miała w miarę płaski brzuszek a nie taki jaki jest.
To tak jak u mnie :/ ja jestem niska i kazdy dodatkowy kg, powoduje ze wygladam jak kuleczka - dlatego mój cel to 47 :) waga już pokazywała 50kg, ale w ostatnim czasie znowu się waha do 52 :cool::dry:

reklama
Hej dziewczyny długo mnie nie było więc tym którym się udało to gratuluje a tym co się starają nie martwcie się każda z was jeszcze będzie się cieszyć dacie radę kobitki milion buziaków śle powodzenia.

A więc tak zacznę urodziłam w 36 tygodniu we wrześniu synka wzięłam ślub ❤️ wszystko było ok aż tu kolejna ciąża i kolejne poronienie ah.. miesiąc temu miałam ostatnia miesiączkę 30 kwietnia dalej krwawilam tydzień później też ale już tak mniej poszłam do lekarza okazało się że grzybica i zmiany na szyjce chociaż w lutym miałam robiona cytologię i było ok
No więc teraz też muszę zrobić ale ciężko się dostać do mojego lekarza . Powiedzcie mi czy jeżeli z lutego cytologia była ok to teraz może być coś nie tak ?
Dodam że robiłam test i jest cień drugiej kreski. Ale też czytałam że może on wykryć raka szyjki ratujcie bo zwariuje

Do góry