reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@liczba dwa pierwsze zdjęcia w wieku 15-16 lat A to trzecie to tak wyglądam od kad dowiedziałam się że choruje na tarczyce i pierwsza Endo mnie zlala i nie zajęła się mną wogule. Ale jak już zmieniłam Endo to już wagi nie umiem zrzucić do tego w ruchu dokucza mi padaczka. Patrzę na zdjęcia to aż płakać się chce. Zobacz załącznik 977359Zobacz załącznik 977360Zobacz załącznik 977361

Ja w 6 miesiacu ciazy przes basenem haha
Ja mimo swojej wagi brzucha nie mialam fest, tak jak mowilam jestem zbitek. W ciąży mnie wydelo ladnie :p pod koniec to juz ohoh.
No i widzisz chyba sama na zdjeciach, ze zaden lekarz nie chce dla nas zle.
A jesli chodzi o podejscie w klinikach, platne wizyty to on nie powie schudnij i wroc, bo nie chce czekac pol roku az przyjdziesz znowu, lekami lecza hormony, stymuluja cykle, monitoringi itp itd . Na nfz to inna bajka
IMG_20190525_140710.jpg

reklama
Dziewczyny forumowe to az pewnie oczy bola, ze musialy to zobaczyc:D sorki, ale nie chciałam zeby sie mloda poczula samotnie :D

A wlasnie jeszcze do tych atakow wroce. Znajomych dziecko tak mialo. Leczyli jak sie dalo i nic. Po paru latach jeden lekarz postawil diagnoze- bolerioza... Byli w szoku, lecza i jest mega poprawa

Dziewczyny forumowe to az pewnie oczy bola, ze musialy to zobaczyc:D sorki, ale nie chciałam zeby sie mloda poczula samotnie :D

A wlasnie jeszcze do tych atakow wroce. Znajomych dziecko tak mialo. Leczyli jak sie dalo i nic. Po paru latach jeden lekarz postawil diagnoze- bolerioza... Byli w szoku, lecza i jest mega poprawa
Ja mam takie choroby wykluczone nawet nie mam PCOS.

Tutaj w DE kliniki są darmowe tylko trzeba mieć skierowanie. Tutaj w DE w moim landzie za nic nie płacę wszystko na skierowania nawet na badanie nasienia mój m potrzebuje skierowanie i badanie nasienia tylko w klinice leczenia niepłodności.

Wiem o co ci chodzi z waga ale to naprawdę nie jest moja wina że taka wyglądam. Nie jem dużo teraz jeszcze przeszłam na dietę A i tak lekarze nie chcą wierzyć że to mam przez chorobę. Naprawdę trudno jest zejść do takiej wagi jak wyglądałam przed zachorowaniem.
Ja mimo swojej wagi brzucha nie mialam fest, tak jak mowilam jestem zbitek. W ciąży mnie wydelo ladnie [emoji14] pod koniec to juz ohoh.
A jesli chodzi o podejscie w klinikach, platne wizyty to on nie powie schudnij i wroc, bo nie chce czekac pol roku az przyjdziesz znowu, lekami lecza hormony, stymuluja cykle, monitoringi itp itd . Na nfz to inna bajka
Zobacz załącznik 977378

Ważne żeby w diecie dopasować ilość kcal patrząc na wysiłek fizyczny, tryb życia, schorzenia etc. Ograniczenia siedzą w głowie. Mi się udało schudnąć keidys dużo ale teraz przed ciążą udało mi się również schudnąć ale utrzymać wagę. Z 107 na starcie waze teraz 78 przy wzroście 180 także uważam to za sukces. Natomiast uważam nadal na to co jem. Na indeks gilkemiczny owoców również patrze natomiast nie popadła w jakaś fit obsesję. Wiem co jem, gotuje sama od czasu do czasu wiadomo wpadnie jakaś przekąska żeby znowu nie zwariować. Bolały mnie kiedys kolana, ja też jestem przypadkiem że od 8 roku zycia trenuje w klubie teraz mam przerwę wiadomo bo ciąża. Lekarze patrzą taka miara, że ktoś z nadwagą i otyłością jest gorszy, przykre to ale niektórzy z lekarzy też mają nadwagę często i to spora... Głowa do góry kobiety, kto jak nie my da sobie radę z tym wszystkim. Ważne znać swoją wartość i działać, ja po rozstaniu z moim mężem też mogłam wpadać w zajadanie stresu jak dawno temu ale powiedziałam sobie nie, spacery jeszcze raz spacery. Zajmuje sobie jakoś ten czas bo bym zwariowała [emoji4]

Ja mimo swojej wagi brzucha nie mialam fest, tak jak mowilam jestem zbitek. W ciąży mnie wydelo ladnie [emoji14] pod koniec to juz ohoh.
Zobacz załącznik 977378
Brzuszek piękny [emoji7] ja też się wybieram na basen akurat dzisiaj hehe [emoji8]

Przestań, żadne oczy nie bolą, bo dobrze wszystkie wiemy, że każda kobieta jest piękna bez wzgledu na rozmiar. ;)

reklama
Do góry