reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jesli ci to pomoze to jak najbardziej. Jeśli nie dostanę okresu to będę robić test dopiero na 40dc czyli 6 czerwca.

Kochana mam nadzieję że uda mi się zajść z wagi chociaż 20-30 kilo i napewno będzie już lepiej.

Jeśli chodzi o objawy przed @ nic nie mam często chodzę sikac ale to pewnie przez zielona herbate bo jest moczopenna. A tak poza tym jest ok.
Spokojnie dasz radę najgorsze są początki potem waga już sama leci bo organizm się przyzwyczaja do zmiany nawyków żywieniowych :) i żołądek się skurcza:).

Cieszyłabym się ogromnie jakby się udało [emoji3059][emoji7]

Spokojnie dasz radę najgorsze są początki potem waga już sama leci bo organizm się przyzwyczaja do zmiany nawyków żywieniowych :) i żołądek się skurcza:).

Cieszyłabym się ogromnie jakby się udało [emoji3059][emoji7]
Też bym się cieszyła gdyby udało mi się schudnąć. A najbardziej bym się cieszyła jak by się okazało że jestem w ciąży. [emoji8]

A ja sobie właśnie przerwę zrobiłam w remonciku, przy ścianach najwięcej roboty. Krzywe, w niektórych miejscach nawalone tynku lub gipsu. Więc złapałam za szpachelke i jadę. :D jakby teraz ktoś wylał mi wodę na włosy i zostawiłabym do wyschnięcia to wyszły by mi 'betonowe dredy' :D :D

reklama
Do góry