MalaMi24
Fanka BB :)
Wyszlo później jak już w ciążę zaszłam czyli gdzieś końcem kwietnia.Skoro mial kochanke to nie bylo tak cudownie. Dla mnie ten czlowiek ma cos z glowa. Starac sie o dziecko w takiej sytuacji w jakiej byl... Zeby jeszcze pragnal byc ojcem, ale z tego co piszesz nie interesuje go ciaza totalnie. Olej go i przypilnuj w sądzie. Zeby pozniej sobie nie przypomnial o dziecku za kilka lat i nie chcial Ci go zabrac. Znam takie przypadki :/ a Ty teraz ciesz sie ciaza i tym, ze pozbylas sie go wczesniej niz pozniej ! Jeszcze trafisz na takiego ktory Was pokocha. Bo jak widac po wpisach tutaj sa tacy mezczyzni.
A tak to się dobrze maskował, wyjazdy służbowe, wyjazdy do mamy mnie nie chciał brać bo niby nie chciał mnie narażać na stresy... Całe nasze małżeństwo miał drugie życie. Chciał dziecka niby jak się staraliśmy ale jak dowiedział się że jestem w ciąży zaczął się dziwnie zachowywać. Wieczorne rozmowy, niby z pracy ale nie chciał żebym słyszała... Jakieś podejrzane maile których też nie miałam widzieć. No trudno, są tacy i będą. Z jego pensja dostanę z 300/400 zł alimentów nie wiem czy chce go widzieć znów na oczy... Jeszcze jego tekst że chce robić badania na ojcostwo. Do zdrady się nie przyznał. Kawał złamanego chu...