reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Skoro mial kochanke to nie bylo tak cudownie. Dla mnie ten czlowiek ma cos z glowa. Starac sie o dziecko w takiej sytuacji w jakiej byl... Zeby jeszcze pragnal byc ojcem, ale z tego co piszesz nie interesuje go ciaza totalnie. Olej go i przypilnuj w sądzie. Zeby pozniej sobie nie przypomnial o dziecku za kilka lat i nie chcial Ci go zabrac. Znam takie przypadki :/ a Ty teraz ciesz sie ciaza i tym, ze pozbylas sie go wczesniej niz pozniej ! Jeszcze trafisz na takiego ktory Was pokocha. Bo jak widac po wpisach tutaj sa tacy mezczyzni.
Wyszlo później jak już w ciążę zaszłam czyli gdzieś końcem kwietnia.
A tak to się dobrze maskował, wyjazdy służbowe, wyjazdy do mamy mnie nie chciał brać bo niby nie chciał mnie narażać na stresy... Całe nasze małżeństwo miał drugie życie. Chciał dziecka niby jak się staraliśmy ale jak dowiedział się że jestem w ciąży zaczął się dziwnie zachowywać. Wieczorne rozmowy, niby z pracy ale nie chciał żebym słyszała... Jakieś podejrzane maile których też nie miałam widzieć. No trudno, są tacy i będą. Z jego pensja dostanę z 300/400 zł alimentów nie wiem czy chce go widzieć znów na oczy... Jeszcze jego tekst że chce robić badania na ojcostwo. Do zdrady się nie przyznał. Kawał złamanego chu...

reklama
Nie, nie robiłam [emoji846] z usg wyszło wszystko super więc nie będę robić.
Ja właśnie zrobiłam hehe a potem tylko stresy niepotrzebne a z USG też było wszystko dobrze [emoji4] mi każdy mówi, że będzie chłopczyk no zobaczymy, ważne żeby zdrowe dzidzi nic więcej się nie liczy [emoji3526] 22 maja idę do lekarza na USG :) może już coś zrobaczy.

Ja właśnie zrobiłam hehe a potem tylko stresy niepotrzebne a z USG też było wszystko dobrze [emoji4] mi każdy mówi, że będzie chłopczyk no zobaczymy, ważne żeby zdrowe dzidzi nic więcej się nie liczy [emoji3526] 22 maja idę do lekarza na USG :) może już coś zrobaczy.
Dlatego właśnie nie chce robić tego testu Pappa, bo wiem że to statystyka. Zawsze istnieje pewne ryzyko, nigdy nie wyjdzie zagrożenie 0% i niczego ten test w zasadzie nie zmieni w naszym życiu. [emoji846] W którym tc jesteś?

Dlatego właśnie nie chce robić tego testu Pappa, bo wiem że to statystyka. Zawsze istnieje pewne ryzyko, nigdy nie wyjdzie zagrożenie 0% i niczego ten test w zasadzie nie zmieni w naszym życiu. [emoji846] W którym tc jesteś?
Dokładnie, mnie na to namówił lekarz z prenatalnych więc najpierw poszłam na pobranie krwi a potem mi badania robili w sensie to USG ;) 16+4, nawet nie wiem kiedy te dni przelacialy i tygodnie [emoji4]

Wyszlo później jak już w ciążę zaszłam czyli gdzieś końcem kwietnia.
A tak to się dobrze maskował, wyjazdy służbowe, wyjazdy do mamy mnie nie chciał brać bo niby nie chciał mnie narażać na stresy... Całe nasze małżeństwo miał drugie życie. Chciał dziecka niby jak się staraliśmy ale jak dowiedział się że jestem w ciąży zaczął się dziwnie zachowywać. Wieczorne rozmowy, niby z pracy ale nie chciał żebym słyszała... Jakieś podejrzane maile których też nie miałam widzieć. No trudno, są tacy i będą. Z jego pensja dostanę z 300/400 zł alimentów nie wiem czy chce go widzieć znów na oczy... Jeszcze jego tekst że chce robić badania na ojcostwo. Do zdrady się nie przyznał. Kawał złamanego chu...

Nie musisz go uznawac jako ojca. Moze tak ze strony prawnej byloby nawet lepiej dla Was

Hej, dzisiaj chyba jest u mnie owulacja. Objawy na to wskazują, nie zobaczę jaka jutro będzie temperatura bo z mężem wygraliśmy wejściówki na imprezkę i balujemy do rana więc ciekawość będzie mnie zżerała jaka tempka będzie w poniedziałek. ;)

Nie musisz go uznawac jako ojca. Moze tak ze strony prawnej byloby nawet lepiej dla Was
Nie chce bo on jest bezwzględny i jego matka. Przeżyłam koszmar, a bez jego kasy nam rade dziecku zapewnić dobre życie i pełno miłości. A tak były by tylko kłótnie i przepychanki. Jak się teraz nie interesuje to potem nagle, się obudzi.

Hej, dzisiaj chyba jest u mnie owulacja. Objawy na to wskazują, nie zobaczę jaka jutro będzie temperatura bo z mężem wygraliśmy wejściówki na imprezkę i balujemy do rana więc ciekawość będzie mnie zżerała jaka tempka będzie w poniedziałek. ;)
Czasem warto się odstresować i może zaskoczy samo. Ja w udanym cyklu przestałam sprawdzać temperaturę i wyłączyłam myślenie o staraniach [emoji4]

Udanej imprezy! [emoji8]

reklama
Czasem warto się odstresować i może zaskoczy samo. Ja w udanym cyklu przestałam sprawdzać temperaturę i wyłączyłam myślenie o staraniach [emoji4]
No właśnie u mnie działa to trochę inaczej. Stresuję się i nakręcam jak nie wiem co się dzieje, czy owulacja była czy nie, ile bedzie trwał cykl. Mierzę dopiero chyba 4 lub 5 cykl i daje mi to na prawdę duży spokój. :)

Do góry