reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hey dziewczyny. Potrzebuje Waszej porady, bo juz zglupialam. :sad:
Jak to jest z tą luteina? Mozna dostać okred podczas jej przyjmowania? Ja z tego co pamietam, zawsze dostawalam 2-3 dni po odstawieniu.
Dzisiaj jest mój siódmy dzień z tym cholerstwem, brzuch dalej pobolewa. Pani doktor kazała mi jeszcze poprawić tym Ultrogestanem.. ale tak sie dzisiaj zaczęłam zastanawiać. Czy jak go wezmw to nie 'przyblokuje' tej miesiączki?
Chodzi o to, że juz sie męczę strasznie.. modle się po prostu żeby w końcu @ przyszła. Chodzę napompowana jak balon, nie wspomne o moim stanie emocjonalnym. :no2:
Czy nie lepiej juz odstawić tą luteine i poczekać pare dni?
Dzwonie do tej lekarki, ale od wczoraj nie odbiera..
Skoro zaczęłaś brac luteine to ot tak nie powinnas jej nagle odstawić.
Ja ostatnio dostalam okresu pomimo ze nie zdazylam luteiny odstawic nawet.

Dziewczyny.. wy macie doswiadczenie w testowaniu owu.. jak dlugo utrzymuje sie podniesione LH? I jak dlugosc tego ma sie do owu? Dzisiaj rowniez mam wynik pozytywny.. tzn ze do owu nie doszlo i nadal utrzymuje sie podniesiony wynik LH? Czy jak to dziala? Podpowiedzcie prosze.. bo czuje ze mam podciete skrzydla :(Zobacz załącznik 972223
Tak hormon utrzymuje się jakiś czas dlatego gdy zobaczysz pozytywny test owulacyjny należy przestać robić kolejne tylko serduszkować przez kolejne dni [emoji3]

reklama
Do góry