IrenaX
Fanka BB :)
Krechy jak byk Tylko dziwna ta beta u Ciebie, idz do lekarza zobaczysz co Ci powie- 3mam kciukiDziewczyny nie wytrzymałam do rana i zrobilam test teraz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Krechy jak byk Tylko dziwna ta beta u Ciebie, idz do lekarza zobaczysz co Ci powie- 3mam kciukiDziewczyny nie wytrzymałam do rana i zrobilam test teraz
Ja też myślałam bardzo długo, że owulację mam wtedy kiedy kalendarzyk mi pokazuje ale okazało się, że jednak nie. Zawsze miewam szybciej nawet i kilka dni.
Ale ja bety nie robilam jeszczeKrechy jak byk Tylko dziwna ta beta u Ciebie, idz do lekarza zobaczysz co Ci powie- 3mam kciuki
Dokładnie, tak jak Gosia mówi- kalendarzyk to nie wyznacznik owu może się przesunąć, różne są czynniki - najpewniejszy jest monitoringNie wiem ale na tym kalendarzyku już tyle lat polegam
To przepraszam, pomyliłam w takim razie Gratuluje!Ale ja bety nie robilam jeszcze
SpokoTo przepraszam, pomyliłam w takim razie Gratuluje!
Skoro zaczęłaś brac luteine to ot tak nie powinnas jej nagle odstawić.Hey dziewczyny. Potrzebuje Waszej porady, bo juz zglupialam.
Jak to jest z tą luteina? Mozna dostać okred podczas jej przyjmowania? Ja z tego co pamietam, zawsze dostawalam 2-3 dni po odstawieniu.
Dzisiaj jest mój siódmy dzień z tym cholerstwem, brzuch dalej pobolewa. Pani doktor kazała mi jeszcze poprawić tym Ultrogestanem.. ale tak sie dzisiaj zaczęłam zastanawiać. Czy jak go wezmw to nie 'przyblokuje' tej miesiączki?
Chodzi o to, że juz sie męczę strasznie.. modle się po prostu żeby w końcu @ przyszła. Chodzę napompowana jak balon, nie wspomne o moim stanie emocjonalnym.
Czy nie lepiej juz odstawić tą luteine i poczekać pare dni?
Dzwonie do tej lekarki, ale od wczoraj nie odbiera..
Tak hormon utrzymuje się jakiś czas dlatego gdy zobaczysz pozytywny test owulacyjny należy przestać robić kolejne tylko serduszkować przez kolejne dni [emoji3]Dziewczyny.. wy macie doswiadczenie w testowaniu owu.. jak dlugo utrzymuje sie podniesione LH? I jak dlugosc tego ma sie do owu? Dzisiaj rowniez mam wynik pozytywny.. tzn ze do owu nie doszlo i nadal utrzymuje sie podniesiony wynik LH? Czy jak to dziala? Podpowiedzcie prosze.. bo czuje ze mam podciete skrzydla Zobacz załącznik 972223
Gratulacje! Jak długo się staraliście?Tak mi kalendarzyk wyliczył a jest niezawodny, i 25 przytulałam sie z mężem bez zabezpieczenia
A co jesli ostatnie serduszka byly w sobote i na razie nie ma takiej mozliwosci? Zostala jakas szansa ze to wystarczy?Tak hormon utrzymuje się jakiś czas dlatego gdy zobaczysz pozytywny test owulacyjny należy przestać robić kolejne tylko serduszkować przez kolejne dni [emoji3]