młoda1994
Fanka BB :)
Trzymam kciuki aby było wszystko w porządku. I koniecznie po wizycie daj znać co powiedział lekarz.Nie dziekuje zobaczymy co w czwartek powie lekarz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki aby było wszystko w porządku. I koniecznie po wizycie daj znać co powiedział lekarz.Nie dziekuje zobaczymy co w czwartek powie lekarz
Na pewno dam znaćTrzymam kciuki aby było wszystko w porządku. I koniecznie po wizycie daj znać co powiedział lekarz.
Wiedziałam, że taki będzie wynik! Gratuluję!Dziewczyny nie wytrzymałam do rana i zrobilam test teraz
Nie dziękuję za wczasuWiedziałam, że taki będzie wynik! Gratuluję!
Takich tłustych kresek to ja nawet u siebie w 6tc nie widziałam.Nie dziękuję za wczasu
Zobaczymy w czwartek co lekarz powieTakich tłustych kresek to ja nawet u siebie w 6tc nie widziałam.
U mnie wychodzi z ostatniej miesiączki że to prawie 6 tydzieńTakich tłustych kresek to ja nawet u siebie w 6tc nie widziałam.
O to już coś tam będzie widać na usg. Zależy kiedy była owulacja.U mnie wychodzi z ostatniej miesiączki że to prawie 6 tydzień