reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No u Nas to zadne nie odpuszcza.. albo on powie przepraszam i uwaza ze ja powinnam rowniez.. choc to on nabroil.. ale tak to z chlopami jest ;) bedzie co bedzie.. raczej za bardzo sie kochamy zeby moglo to jakos bardzo zawazyc na zwiazku ;) a 2 dni odetchniecia nikomu nie zaszkodzą ;)
Hehe no jasne [emoji14] dlatego piszę że nie napisałam tego złośliwe [emoji14] my też z mężem mamy silne charaktery, ale całe szczęście jesteśmy bardzo zgodni. A jeśli już zdarza się odmienne zdanie to raz jedno, raz drugie odpuszcza [emoji23]

reklama
Pewnie, że nie zaszkodzą :)
Za mniej burzliwe i bardziej burzliwe związki :D
No u Nas to zadne nie odpuszcza.. albo on powie przepraszam i uwaza ze ja powinnam rowniez.. choc to on nabroil.. ale tak to z chlopami jest ;) bedzie co bedzie.. raczej za bardzo sie kochamy zeby moglo to jakos bardzo zawazyc na zwiazku ;) a 2 dni odetchniecia nikomu nie zaszkodzą ;)

Jeszcze nic spektakularnego nie ma. Ale cieszę się z każdego kroku jak dziecko. :D
IMG_20190512_201411.jpg

Z tym ze plemnik moze przeżyć 7 dni to raczej bzdura. Nasz urolog odniosl sie do tego ze to musiał by byc naprawdę silny i zdrowy plemnik, czyli musial by stac sie cud aby plemnik w ogóle tyle przeżył. Z reguly plemniki przeżywają do max 2-3 dni, dlatego wlasnie zaleca sie współżycie co 2-3 dni aby mogla byc z tego ciąża.
Kochana mi się wydaje że jest duża szansa. Ponieważ plemniki jak mają dobre środowisko przeżycia mogą żyć od 2-7 dni więc jak najbardziej może dojść do zapłodnienia. Prawdę mówiąc może się wszystko zdazyc. Życzę aby się udało i trzymam mocno kciuki.[emoji110]

Z tym ze plemnik moze przeżyć 7 dni to raczej bzdura. Nasz urolog odniosl sie do tego ze to musiał by byc naprawdę silny i zdrowy plemnik, czyli musial by stac sie cud aby plemnik w ogóle tyle przeżył. Z reguly plemniki przeżywają do max 2-3 dni, dlatego wlasnie zaleca sie współżycie co 2-3 dni aby mogla byc z tego ciąża.
No właśnie dużo kobiet tak myśli. Właśnie czytałam gdzieś ale nie pamiętam gdzieś że niby jak są naprawdę dobre plemniki i dobre środowisko u kobiet to niby plemniki żyją od 2-7 dni ale nie będę się sprzeczac bo nie mam pewności. Ale mimo wszystko wszystko może się zdazyc. Też właśnie podejrzewam że 7 dni to dosyć długo. No ale to wszystko możliwe w teorii ale w praktyce już nie koniecznie.

Czy któraś z was miała tak że przed @ strasznie na piersiach żyły było widać? Pierwszy raz zauważyłam żeby aż taak

reklama
Czy któraś z was miała tak że przed @ strasznie na piersiach żyły było widać? Pierwszy raz zauważyłam żeby aż taak
Ja mam tak zawsze. Przed @ żyły widać u mnie bardziej na całym ciele. ;) Ale to ponoć jeden z pierwszych objawów ciąży, więc różnie może być. Życzę Ci tego z całego serca! :)

Do góry