reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dziewczyny.. udzielam sie w innym wątku ale u Was jest widze wiekszy ruch..
Wyszedl dzis pozytywny test owulacyjny.. moze podpowiecie.. jaka jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jesli stosunek odbyl sie wczoraj i przedwczoraj? Myslicie ze moze dojsc do zaplodnienia jesli dzis i w najblizszych dniach stosunku juz nie bedzie? Czy ta szansa drastycznie maleje? Sa tu dziewczyny ktore mialy analogiczną sytuacje w przeszlosci i skonczylo sie ciaza?
20190512_182110.jpeg
Screenshot_20190512-183950_Flo.jpeg

reklama
Wyszedl dzis pozytywny test owulacyjny.. moze podpowiecie.. jaka jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jesli stosunek odbyl sie wczoraj i przedwczoraj? Myslicie ze moze dojsc do zaplodnienia jesli dzis i w najblizszych dniach stosunku juz nie bedzie? Czy ta szansa drastycznie maleje? Sa tu dziewczyny ktore mialy analogiczną sytuacje w przeszlosci i skonczylo sie ciaza?Zobacz załącznik 971765Zobacz załącznik 971767
Kochana mi się wydaje że jest duża szansa. Ponieważ plemniki jak mają dobre środowisko przeżycia mogą żyć od 2-7 dni więc jak najbardziej może dojść do zapłodnienia. Prawdę mówiąc może się wszystko zdazyc. Życzę aby się udało i trzymam mocno kciuki.[emoji110]

Kochana mi się wydaje że jest duża szansa. Ponieważ plemniki jak mają dobre środowisko przeżycia mogą żyć od 2-7 dni więc jak najbardziej może dojść do zapłodnienia. Prawdę mówiąc może się wszystko zdazyc. Życzę aby się udało i trzymam mocno kciuki.[emoji110]
Ja jakos sceptycznie do tego podchodze.. i nie chce sie rozczarowac.. a tak sie zlozylo ze nie ma szans na "poprawkę" dzis czy jutro.. ehh.. :(

Oj 7 dni to za dużo powiedziane, zdolne do zapłodnienia są plemniki 4-5 dniowe. :)
Wyszedl dzis pozytywny test owulacyjny.. moze podpowiecie.. jaka jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jesli stosunek odbyl sie wczoraj i przedwczoraj? Myslicie ze moze dojsc do zaplodnienia jesli dzis i w najblizszych dniach stosunku juz nie bedzie? Czy ta szansa drastycznie maleje? Sa tu dziewczyny ktore mialy analogiczną sytuacje w przeszlosci i skonczylo sie ciaza?Zobacz załącznik 971765Zobacz załącznik 971767
Jak najbardziej są szanse, że się uda! Nie martw się na zapas tylko serduszkuj jeszcze dzisiaj z mężem i jutro też dla pewności. ;)

Oj 7 dni to za dużo powiedziane, zdolne do zapłodnienia są plemniki 4-5 dniowe. :)

Jak najbardziej są szanse, że się uda! Nie martw się na zapas tylko serduszkuj jeszcze dzisiaj z mężem i jutro też dla pewności. ;)
No nie ma szans na serduszkowanie.. ze tak to ujme.. ciche dni od rana ;) i wybyl z domu zebysmy sie nie pozabijali.. jak emocje opadną to będzie juz po owu ;)

No nie ma szans na serduszkowanie.. ze tak to ujme.. ciche dni od rana ;) i wybyl z domu zebysmy sie nie pozabijali.. jak emocje opadną to będzie juz po owu ;)
Mimo to, ważne, że przed owu był seksik także spokojnie. :) Tylko ten stres niezbyt sprzyjający. Trzymam kciuki, żebyście szybko się pogodzili no i żeby się udało! :)

Dziewczyny okres spóźnia mi się 3 dni, w marcu poronilam, w kwietniu juz dostałam okresu. Natomiast teraz nie ma go

Dziewczyny okres spóźnia mi się 3 dni, w marcu poronilam, w kwietniu juz dostałam okresu. Natomiast teraz nie ma go
Dwie opcje, albo się udało albo jeszcze organizm dochodzi do siebie i są zawahania. Jak już się spóźnia to raczej spokojnie możesz test zrobić. Albo pójść na betę jeśli masz możliwość. :)

reklama
Mimo to, ważne, że przed owu był seksik także spokojnie. :) Tylko ten stres niezbyt sprzyjający. Trzymam kciuki, żebyście szybko się pogodzili no i żeby się udało! :)
No teraz sie nie stresuje bo sie nie klocimy.. jak by tu byl i byla chryja to pewnie by cisnienie skakalo.. jak by nie bylo staram sie szybko wyciszac ze wzgledu na starania.. ;)

Do góry