starajaca2018
Fanka BB :)
Staram nastawić się na @. Brzuch pobolewa codziennie, brak siły. Dobrze ze parę dni zostalo
Ja też wole sie miło rozczarować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Staram nastawić się na @. Brzuch pobolewa codziennie, brak siły. Dobrze ze parę dni zostalo
Ja też wole sie miło rozczarować
Ja to zawsze senna i ziewajaca.. ale ze wczoraj nastapily ciche dni z moją drugą polowką to ogolnie malo spalam i czuje sie zmielona strasznie.. na szczescie mam wolne wiec leze w lozku caly czas..Dziewczyny czy Wy też dziś takie senne chodzicie ? Ja nie wiem co jest z tym ciśnieniem dzisiaj, ale mimo ze poszlam wcześnie spać, to czuje ze mogłabym zasnąć na siedząco, nawet kawa nie pomaga, ciągle ziewam
Ja to zawsze senna i ziewajaca.. ale ze wczoraj nastapily ciche dni z moją drugą polowką to ogolnie malo spalam i czuje sie zmielona strasznie.. na szczescie mam wolne wiec leze w lozku caly czas..
Niby mam objawy jak w ciąży ból jajnika a i wzdęty brzuch do piersi nie mogę się dotknąć do tego jeszcze dzien przed spodziewaną miesiaczką wymiotowałamDwie opcje, albo się udało albo jeszcze organizm dochodzi do siebie i są zawahania. Jak już się spóźnia to raczej spokojnie możesz test zrobić. Albo pójść na betę jeśli masz możliwość.
To nic tylko robić test.Niby mam objawy jak w ciąży ból jajnika a i wzdęty brzuch do piersi nie mogę się dotknąć do tego jeszcze dzien przed spodziewaną miesiaczką wymiotowałam
Wlasnie jutro będzie robionyTo nic tylko robić test.