reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Kochana u mnie było trzy dni przed i w dzień owu.
Mam pannice, więc MOŻLIWE że to akurat żołnierzyki z trzech dni przed :)
Hej dziewczyny.. udzielam sie w innym wątku ale u Was jest widze wiekszy ruch..
Wyszedl dzis pozytywny test owulacyjny.. moze podpowiecie.. jaka jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jesli stosunek odbyl sie wczoraj i przedwczoraj? Myslicie ze moze dojsc do zaplodnienia jesli dzis i w najblizszych dniach stosunku juz nie bedzie? Czy ta szansa drastycznie maleje? Sa tu dziewczyny ktore mialy analogiczną sytuacje w przeszlosci i skonczylo sie ciaza?Zobacz załącznik 971765Zobacz załącznik 971767

A nie prościej się nie kłócić? [emoji14] nie pytam złośliwie Broń Boże :)
Tylko my z mężem z tych osób ze wolimy porozmawiać ze sobą niż się kłócić czy strzelać fochy :)
No teraz sie nie stresuje bo sie nie klocimy.. jak by tu byl i byla chryja to pewnie by cisnienie skakalo.. jak by nie bylo staram sie szybko wyciszac ze wzgledu na starania.. ;)

U nas już w sypialni folia, styropian i zbrojenie leży. Mąż teraz tylko sobie tam ustawia coś tam pod wylewkę żeby równo ściągać. :) Jutro wylewamy już beton. :p

Tylko my z mężem z tych osób ze wolimy porozmawiać ze sobą niż się kłócić czy strzelać fochy :)
O to my tak samo, ostatni raz się kłóciliśmy przed ślubem. :D Ale wtedy emocji było za dużo no i sprzeczne informacje odnośnie urlopu okolicznościowego spowodował ekstra kłótnię. A tak to może czasami na siebie parskniemy w biegu ale zaraz i tak przytulasek, przeprosiny i wyjaśnienia.

A z byłym na odwrót miałam,awantura za awanturą, już miałam dosyć.

Pewnie ze byloby lepiej.. ale jak sie zderzyly dwa silne charaktery to juz trudniej.. 2-3 dni i bedzie po sprawie ;) przynajmniej zawsze tak jest [emoji23] wiesz.. w piekne lato tez sa burze ktore oczyszczana powietrze.. [emoji23]

To ja z ojcem biologicznym Aleksa też wieczne wojny miałam. A z mężem wiadomo. Wymiana zdań czasem jest. Ale nigdy się nie pokłóciliśmy żeby jedno na drugie się darło czy wychodziło strzelając focha.
O to my tak samo, ostatni raz się kłóciliśmy przed ślubem. :D Ale wtedy emocji było za dużo no i sprzeczne informacje odnośnie urlopu okolicznościowego spowodował ekstra kłótnię. A tak to może czasami na siebie parskniemy w biegu ale zaraz i tak przytulasek, przeprosiny i wyjaśnienia.

A z byłym na odwrót miałam,awantura za awanturą, już miałam dosyć.

Hehe no jasne [emoji14] dlatego piszę że nie napisałam tego złośliwe [emoji14] my też z mężem mamy silne charaktery, ale całe szczęście jesteśmy bardzo zgodni. A jeśli już zdarza się odmienne zdanie to raz jedno, raz drugie odpuszcza [emoji23]
Pewnie ze byloby lepiej.. ale jak sie zderzyly dwa silne charaktery to juz trudniej.. 2-3 dni i bedzie po sprawie ;) przynajmniej zawsze tak jest [emoji23] wiesz.. w piekne lato tez sa burze ktore oczyszczana powietrze.. [emoji23]

reklama
Do góry