Magdalena2991
Fanka BB :)
A wcześniej nie mierzyłam ale już noemalna @ przyszła więc nie zmarnowałam testua wczoraj jaka była? Testuj mimo to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wcześniej nie mierzyłam ale już noemalna @ przyszła więc nie zmarnowałam testua wczoraj jaka była? Testuj mimo to
Ja się na tyle zadomowilam, że pomimo ciąży zostałam
Cudownie Ja dopiero pod koniec czerwca lub w lipcu wracam do gry w czerwcu endo - zobaczymy co z tarczyca, do gina tez w czerwcu i zobaczymy co z tego wyjdzieDziekuje za pamięć ostatnio coraz mniej czasu na cokolwiek. Niby jestem na zwolnieniu, a latam co chwilę.
A więc byłam dzisiaj na wizycie i leci już 28 tydzień A nasza Królewna waży już 1214g ❤
A co u Ciebie?
przykro mi, trzymam kciuki za nowy cykl!A wcześniej nie mierzyłam ale już noemalna @ przyszła więc nie zmarnowałam testu
Super wiesci Kochana Czasami chyba trzeba swoje przejść, zeby potem cieszyć się szczęściem Mam nadzieje, ze już niedługo bede mogła się z Wami cieszyćPotwierdzam,malutki brzusio masz [emoji6] ja mam już ogromny ale nie powiem trochę mi się przytyło, w ciągu tych 3tc 2kg [emoji85]. Wyglądam jak w 8mcu [emoji23]
Irenka my zaraz konczymy 23tc. Nie wiem czy pisałam wcześniej, będzie Zuzia [emoji7] właśnie czekamy na wizytę i mała rozrabia tak że co chwilę do łazienki latam [emoji23]
Nie poddawajcie się dziewczynki każda doczeka się takich kopniaczków. My staraliśmy się 9/10 m-cy. Pod koniec października poroninie i zabieg. I 1stycznia w nowy rok niespodzianka w postaci dwóch kreseczek w sumie bez żadnych starań bo m. się zbuntował i chciał poczekać az minsoe organizm wyreguluje po stracie. A tu suprise [emoji38] i jeszcze dodam te to 5ciąża, a w domu tylko synek.
Niech ten cud trwa i trwa u każdej z nas.
Ja to samo Szczególnie kibicuje dziewczyna, które swoje przeszłyNo i bardzo dobrze ja poza kibicowaniem staraczkom, uwielbiam wiedzieć też jak tam sie mają nasze dziewczyny którym się udało i moc śledzić razem z nimi przebieg ciąży bo wierze ze koncu każda z nas ten czas czeka więc fajnie że brzuchatki też tu jeszcze zostają i się udzielają
Ja bym nie przerywała gdyby nie ta umowa w pracy. I tak nie wiem, czy potem wroce, przynajmniej te 2-3 latka chciałabym spędzić z maluszkiem. Ale z drugiej strony zajsc i potem bez macierzyńskiego być trochę kiepsko :/A ja ostatnio nie dogaduje się z mężem w sprawie przerwy w staraniach. Ja chcę poczekać aż porobimy badania a on nie chce tracić czasu i wierzy, że jak się uda to będzie wszystko dobrze. No nie dogadujemy się no, pod koniec maja znowu będę siedziała i wpatrywała się jak (nie)pojawiają się kreski na teście.
I dobrze te forum uzaleznia Ja tez chciałam porady „jak zajsc w upragniona ciąże” i już tu zostałamJa się na tyle zadomowilam, że pomimo ciąży zostałam
A jak wygląda u Ciebie sytuacja z umowa? Mi się kończy we wrześniu, potem miałabym przedłużona na stałe. Mimo wszystko zdecydowałam się na ciążę juz teraz. Pewnie nie będę miała gdzie wrócić po macierzyńskim ale trudno znajdę wtedy inna praceJa bym nie przerywała gdyby nie ta umowa w pracy. I tak nie wiem, czy potem wroce, przynajmniej te 2-3 latka chciałabym spędzić z maluszkiem. Ale z drugiej strony zajsc i potem bez macierzyńskiego być trochę kiepsko :/
Bardzo mi przykro niestety większość z nas wie co to znaczy czasami natura płata figle bądź silna Tule mocno U mnie był niski progesteron, ale nie miałam biochem. beta na początku rosła ładnie, aż w koncu zatrzymała się na 8 tygStraciłam początek ciąży 0.0 beta z 15 na 3.... jutro idę do lekarza krwi w cholerę do kitu