reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Szczerze mówiąc to nie planowałam jeszcze fasolki :) ale oczywiście gdyby była, to kochałabym całym sercem.
Tak, na pewno tutaj napisze :)
Przyszłam w sumie przez przypadek ale miło tu u Was więc pewnie będę od czasu do czasu zaglądać i kibicować Wam wszystkim <3

Ja też na forum wpadłam tylko przypadkiem i na chwilkę, a siedzę już tutaj rok xD tak mi się tu spodobało... tylko my sie przez ten rok nie staraliśmy, bo co chcieliśmy zacząć to ciągle coś nam stawało na drodze :/ więc tak sobie kibicowalam dziewczynom przez ten czas :)
Ale mam nadzieje ze od nastepnego cyklu w końcu ruszymy, czas najwyższy :p xD :)

Więc czuję że też się tu zadomowisz, byle by nie za dlugo :D ;)

Ja też jestem tu spowrotem chociaż jeszcze nie zaczęliśmy się starać :D na razie badania. No i z trzecim też chciałabym wakacyjny termin porodu :D
Ja też na forum wpadłam tylko przypadkiem i na chwilkę, a siedzę już tutaj rok xD tak mi się tu spodobało... tylko my sie przez ten rok nie staraliśmy, bo co chcieliśmy zacząć to ciągle coś nam stawało na drodze :/ więc tak sobie kibicowalam dziewczynom przez ten czas :)
Ale mam nadzieje ze od nastepnego cyklu w końcu ruszymy, czas najwyższy [emoji14] xD :)

O czyli nie jestem sama wśród niestarajacych się :)
@doomi03 za niecałe 3 miesiące ślub więc pewnie takie 'konkretne działania' rozpoczniemy troszkę później :yes:
Przylazłam tu z tymi bólami okresu bez okresu..
Szczerze mówiąc, nawet nie wiedziałam, że to może być objaw ciąży. No ale ciąża wykluczona, dziś wizyta u ginekologa więc zobaczymy co tam się dzieje.. mam nadzieję, że to nic poważnego. :no2:

Przy kalendarzyku, temperaturze można dostać do głowy. Ale sex tylko dla przyjemności nieraz potrafi zaowocować czymś miłym [emoji4]
Czekamy ciągle na ten owoc przyjemności. ;) Ale niestety nie jest tak łatwo w naszym przypadku. Jak się już uda to i tak wychodzi jak wychodzi.

reklama
Ale mam nadzieje ze od nastepnego cyklu w końcu ruszymy, czas najwyższy :p xD :)

Ja się na tyle zadomowilam, że pomimo ciąży zostałam :D

Do góry