reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Szczerze mówiąc to nie planowałam jeszcze fasolki :) ale oczywiście gdyby była, to kochałabym całym sercem.
Tak, na pewno tutaj napisze :)
Przyszłam w sumie przez przypadek ale miło tu u Was więc pewnie będę od czasu do czasu zaglądać i kibicować Wam wszystkim <3

Ja też na forum wpadłam tylko przypadkiem i na chwilkę, a siedzę już tutaj rok xD tak mi się tu spodobało... tylko my sie przez ten rok nie staraliśmy, bo co chcieliśmy zacząć to ciągle coś nam stawało na drodze :/ więc tak sobie kibicowalam dziewczynom przez ten czas :)
Ale mam nadzieje ze od nastepnego cyklu w końcu ruszymy, czas najwyższy :p xD :)

Więc czuję że też się tu zadomowisz, byle by nie za dlugo :D ;)

Ja też jestem tu spowrotem chociaż jeszcze nie zaczęliśmy się starać :D na razie badania. No i z trzecim też chciałabym wakacyjny termin porodu :D
Ja też na forum wpadłam tylko przypadkiem i na chwilkę, a siedzę już tutaj rok xD tak mi się tu spodobało... tylko my sie przez ten rok nie staraliśmy, bo co chcieliśmy zacząć to ciągle coś nam stawało na drodze :/ więc tak sobie kibicowalam dziewczynom przez ten czas :)
Ale mam nadzieje ze od nastepnego cyklu w końcu ruszymy, czas najwyższy [emoji14] xD :)

O czyli nie jestem sama wśród niestarajacych się :)
@doomi03 za niecałe 3 miesiące ślub więc pewnie takie 'konkretne działania' rozpoczniemy troszkę później :yes:
Przylazłam tu z tymi bólami okresu bez okresu..
Szczerze mówiąc, nawet nie wiedziałam, że to może być objaw ciąży. No ale ciąża wykluczona, dziś wizyta u ginekologa więc zobaczymy co tam się dzieje.. mam nadzieję, że to nic poważnego. :no2:

Przy kalendarzyku, temperaturze można dostać do głowy. Ale sex tylko dla przyjemności nieraz potrafi zaowocować czymś miłym [emoji4]
Czekamy ciągle na ten owoc przyjemności. ;) Ale niestety nie jest tak łatwo w naszym przypadku. Jak się już uda to i tak wychodzi jak wychodzi.

reklama
Ale mam nadzieje ze od nastepnego cyklu w końcu ruszymy, czas najwyższy :p xD :)

Ja się na tyle zadomowilam, że pomimo ciąży zostałam :D

Do góry