Mimi92
Fanka BB :)
Jak będziesz przejazdem w Kielcach to zapraszam na zakupy [emoji3]ale super!! jakbyś mieszkała w mojej miejscowości to moja mopsinka była by stała klientka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak będziesz przejazdem w Kielcach to zapraszam na zakupy [emoji3]ale super!! jakbyś mieszkała w mojej miejscowości to moja mopsinka była by stała klientka
U mnie to samoKurcze ale u mnie ciepło, przy oknie stoją to mają cieplutko... Do ziemi w ogrodzie w tamtym roku od razu były siane i wyszły. Załamię się.
Ja kupiłam 3 rodzaje i żaden rodzaj ani na milimetr nie wyszedł.U mnie tez kiepsko- tylko jeden arbuz wyszedł nie wiem czy ciulowe nasiona, bo w tym roku z innej firmy kupiliśmy... a melonów jeszcze nie miałam
Ojej takich przeprowadzek to już mam dosyć jak na razie hah. W 2016 i 2017 tak kręciliśmy się z okolic Wielunia do Malborka. O i znowu kolejna oferta widmo - do drogerii Natura, wysyłałam 3 razy CV zero odzewu. Zwariuje. Coś czuję, że zostanie mi praca na wyjeździe - praca w Biedronce niemal przy morzu. Jutro będę dzwoniła, bo gość na prawdę potrzebuje pracowników z tym, że tam bym musiała mieszkać w stancji pracowniczej bo to 35km od domu i dojazdu nie mam a prawka też nie. Mąż się zapłacze, ale muszę w końcu pracę dorwać żeby budżet domowy odżył.Jakby coś Gosia to się przeprowadź i ja Cię zatrudnię [emoji3]
Jejku, zebys się tylko nie męczyła Jeszcze chwilkaDziewczynki jeszcze nie urodzilam. Wczoraj wieczorem ustaly skurcze a rozwarcie doszlo tylko do 2 cm.
Dzis mi dali odpocząć po tym wszystkim choc co jakis czas boli mnie brzuch i widze nadal plamienie.
Jak samo nie ruszy jutro znów będą mi cos dawac. Az sie boje.. Bo wtorek byl bardzo trudny i czesc srody także.
Aaa nie mogę sie Gosiu doczekac
SuperZoologiczna siedzę w tym kilka lat, ogarniam, jestem kierownikiem. A w mojej miejscowości jest ok 10k mieszkańców i nie ma żadnego takiego sklepu. Dodatkowo teraz stawiają nam Rossmann pepco i biedronke to czemu by nie spróbować jejku ale się jaram [emoji23][emoji23]
dziś powinnam mieć, ale jak biorę luteinę to chyba bym musiała ja odstawić żeby dostać, tak mi się wydajeNie wiem czy już pytałam. Jesteś przed terminem @ czy już po?
A widzisz, mi 3 lekarzy kazało brać przez 10 dni i odstawić.Luteine się odstawia jak miesiączka przyjdzie. Ona ma za zadanie wywołać okres A jeśli nie wywoła okresu to znaczy że jest ciaza. Mi mój gin jeszcze w Polsce tak tłumaczył. Kiedyś jak wywolywalam okres to kazał brać do tad póki nie dostanę @ Ale mi zawsze max po 3 tabletkach przychodził okres. Nie wiem w jakim celu dostałaś luteine więc też nie chce Cię wprowadzać w błąd.
W celu utrzymania ciałka żółtego po owulacji . Jeju obyś miała racje, mam nadzieje ze te plamienia to był dobry znak.Luteine się odstawia jak miesiączka przyjdzie. Ona ma za zadanie wywołać okres A jeśli nie wywoła okresu to znaczy że jest ciaza. Mi mój gin jeszcze w Polsce tak tłumaczył. Kiedyś jak wywolywalam okres to kazał brać do tad póki nie dostanę @ Ale mi zawsze max po 3 tabletkach przychodził okres. Nie wiem w jakim celu dostałaś luteine więc też nie chce Cię wprowadzać w błąd.