Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Senność utrzymuje się cały czas, a nudności zależą od dnia. Teraz właśnie czekam na pobranie krwi. W piątek idę na wizytę do lekarza, jestem ciekawa co tam słychaćCzekam z nadzieją ze lekarz się odezwie. Zaraz mi się @ kończy i zaczynamy od Nowa [emoji6] a Ty jak się czujesz?
Trzymam kciuki za wizytę na l4 jesteś czy pracujesz?Senność utrzymuje się cały czas, a nudności zależą od dnia. Teraz właśnie czekam na pobranie krwi. W piątek idę na wizytę do lekarza, jestem ciekawa co tam słychać
Do końca kwietnia wykorzystuje urlop za ten rok, żeby mi ,,wczasy pod grusza,, nie przepadły i od razu z początkiem maja przechodzę na l4. Pracuje z osobami niepełnosprawnymi intelektualnie i ruchowo, z autystami więc z racji specyfiki pracy zostały podjęte takie decyzje. Szefowa również nie negowala wręcz odwrotnie więc korzystam i odpoczywamTrzymam kciuki za wizytę na l4 jesteś czy pracujesz?
No to fajnie odpoczywaj ile się daDo końca kwietnia wykorzystuje urlop za ten rok, żeby mi ,,wczasy pod grusza,, nie przepadły i od razu z początkiem maja przechodzę na l4. Pracuje z osobami niepełnosprawnymi intelektualnie i ruchowo, z autystami więc z racji specyfiki pracy zostały podjęte takie decyzje. Szefowa również nie negowala wręcz odwrotnie więc korzystam i odpoczywam
Ja jedynie co to biorę leki na tarczyce kwas foliowy z witaminami i witaminy od A do Z nic przeciwbolowego.Szczęściara, ja bez tabletki umieram
Trzymam kciuki za lekki poród :* Będzie dobrze! Czekamy na fotkiDziewczynki ja juz w szpitalu. Po podaniu prostaglandyn. Ciekawe czy rusza moja szyjke i wywolaja skurcze. Mam nadzieje ze nie będę długo cierpiec i ze bol bedzie lżejszy niz ten ktory mialam przy corce. Jestem juz spanikowana.
Cały czas trzymam za was kciuki! ♥ Oby szybko Filipek pojawił się na świecieDziewczynki ja juz w szpitalu. Po podaniu prostaglandyn. Ciekawe czy rusza moja szyjke i wywolaja skurcze. Mam nadzieje ze nie będę długo cierpiec i ze bol bedzie lżejszy niz ten ktory mialam przy corce. Jestem juz spanikowana.