reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
W poniedziałek jeszcze zrobię kilka badań. Zobaczymy bo może problem mam w tarczycy- jestem obciążona genetycznie niestety. A może progesteron mi nie rośnie jak powinien. Jejku ale się nakręcam, a miałam wyluzować [emoji19]
Ja jak ostatnio powiedziałam o plamieniach które trwały prawie tydzień przed @ to ginekolog mi powiedziała, że nie może być bo ona ciałko żółte widziała na usg, no ale jak mi się powtórzy taka sytacja jeszcze dwa razy to będziemy może drugą fazę cyklu wzmacniać
Ogólnie rzecz biorąc twierdzi, że jestem zdrowa jak koń, tsh unormowane, cykle w normie, ciałko widziała, więc twierdzi że owulacje są, starać się jeszcze pół roku, i dla zdrowia i lżejszej ciąży schudnąć

Ja jak ostatnio powiedziałam o plamieniach które trwały prawie tydzień przed @ to ginekolog mi powiedziała, że nie może być bo ona ciałko żółte widziała na usg, no ale jak mi się powtórzy taka sytacja jeszcze dwa razy to będziemy może drugą fazę cyklu wzmacniać
Ogólnie rzecz biorąc twierdzi, że jestem zdrowa jak koń, tsh unormowane, cykle w normie, ciałko widziała, więc twierdzi że owulacje są, starać się jeszcze pół roku, i dla zdrowia i lżejszej ciąży schudnąć
Ja nigdy nie plamilam przed @ A ostatnie dwa cykle dzień przed właściwym krwawieniem było właśnie sporo różowego śluzu tak więc już sama nie wiem. Niby w środku mam wszystko okej dlatego chce krew sprawdzić.

reklama
Ja nigdy nie plamilam przed @ A ostatnie dwa cykle dzień przed właściwym krwawieniem było właśnie sporo różowego śluzu tak więc już sama nie wiem. Niby w środku mam wszystko okej dlatego chce krew sprawdzić.
Dzień przed to chyba nie problem
Mi ze dwa razy się zdarzyło że dwa trzy dni przed brązowe farfocle się pojawiały. Ostatnim razem to chyba wynik cytologii i działań z mężem w dzień po niej, pewnie coś się uraziło, nie zagoiło i stąd takie dziwne rzeczy
Jeśli w środku wszystko ok to krew zawsze warto sprawdzić bo być może coś tam działa na niekorzyść

Do góry