reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No właśnie chyba za wcześnie na mdłości. Jeśli mi jakieś cienie wyjdą na teście to zrobię
Pomagają ale niestety chwilowo, ale i tak lepiej niż mięta... Też nie mam apetytu... a zawsze się nażeram...
Zrób betę najlepiej, albo chociaż test, jeśli to objawy ciąży to myślę że test powinien coś pokazać.
W drugim cyklu też rzygałam jak kot przed @ i już myślałam że to ciąża a to jednak jelitówka była... [emoji14] Te ciążowe przychodzą do mnie właśnie teraz [emoji1785]

reklama
Zrób betę najlepiej, albo chociaż test, jeśli to objawy ciąży to myślę że test powinien coś pokazać.
W drugim cyklu też rzygałam jak kot przed @ i już myślałam że to ciąża a to jednak jelitówka była... [emoji14] Te ciążowe przychodzą do mnie właśnie teraz [emoji1785]
Właśnie zrobię jutro dla świętego spokoju

Witaj w klubie. Wymiotujesz? Ja na szczęście nie, ale calodniowe mdłości, nie pozwalające nic jeść i prowadzące do jadlowstretu są okropne. Czasem mam wrażenie, że jakbym rzygla byłoby mi lżej. :(

Witaj w klubie. Wymiotujesz? Ja na szczęście nie, ale calodniowe mdłości, nie pozwalające nic jeść i prowadzące do jadlowstretu są okropne. Czasem mam wrażenie, że jakbym rzygla byłoby mi lżej. :(
Na szczęście nie wymiotuję, ale dzisiaj jest 3 dzień z mdłościami niestety... Głównie wieczorne, ale dzisiaj już mnie męczą. Z tym że ja jem ciągle mimo mdłości [emoji1787] Wmuszam w siebie bo wiem że jak będę głodna to będzie jeszcze gorzej.

Na szczęście nie wymiotuję, ale dzisiaj jest 3 dzień z mdłościami niestety... Głównie wieczorne, ale dzisiaj już mnie męczą. Z tym że ja jem ciągle mimo mdłości [emoji1787] Wmuszam w siebie bo wiem że jak będę głodna to będzie jeszcze gorzej.
No ja też jem, z rozsądku. Ale nie jest to niestety jedzenie z przyjemności. Dużo osób mówi, że po pierwszym trymestrze mija. Mam nadzieję, że tak będzie.

Może implantacja?? Nie myśl negatywnie
Po ostatnim plamieniu przed okresem jestem mało optymistyczna. Zwłaszcza, że wtedy byłam przeszczesliwa bo myślałam, że to implantacja aż do czwartego dnia takiego śluzu :(
Myślę, że przez te niepowodzenia trudno mi być optymistyczną w takich sytuacjach no ale czekam, co się z tego rozwinie ;)

reklama
Po ostatnim plamieniu przed okresem jestem mało optymistyczna. Zwłaszcza, że wtedy byłam przeszczesliwa bo myślałam, że to implantacja aż do czwartego dnia takiego śluzu :(
Myślę, że przez te niepowodzenia trudno mi być optymistyczną w takich sytuacjach no ale czekam, co się z tego rozwinie ;)
Trzymam kciuki [emoji110][emoji6]

Do góry