starajaca2018
Fanka BB :)
Laseczki co myślicie o zelach wspomagających płodność opłaca się kupić?? Jakieś skutki uboczne?
Ja pierwszy cykl używam żel conceive plus. Skutków ubocznych nie zauważyłam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Laseczki co myślicie o zelach wspomagających płodność opłaca się kupić?? Jakieś skutki uboczne?
Jestem niemalże pewna. Co był tylko 1 stosunek w 6dc- a owulacja prawdopodobnie mi się przesunęła, bo czułam bol w 15dc. Zaczekam się lepiej odżywiać, wiec myśle- ze to i tez pogoda mogły trochę u mnie zamieszać.A czemu twierdzisz, że na 100% to nie ciąża?
Niezły wykres serduszkowaniaO a tu jest mój cały cykl, jak nie zaznaczę krwawienia (którego nie było, a zaznaczyłam wcześniej, żeby liczył mi cykl nowy)
![]()
Rozumiem. Ja w końcu zaczęłam się ruszać, prace w ogrodzie lecą pełną parą. Dzisiaj odpoczynek bo wieje tak, że mało głowy nie urwie.Jestem niemalże pewna. Co był tylko 1 stosunek w 6dc- a owulacja prawdopodobnie mi się przesunęła, bo czułam bol w 15dc. Zaczekam się lepiej odżywiać, wiec myśle- ze to i tez pogoda mogły trochę u mnie zamieszać.
Koleżance się @ spóźniła 9 dni, mojej siostrze 6. U mnie tez tak będzie - jestem tego pewnazreszta już dzis widze lekko brązowy śluz. No i starania odkładam do przynajmniej do czerwca
Nie przechwalając się, to i tak słabo jak na nas.Niezły wykres serduszkowania❤ Chciałabym tak![]()
O to pierwszy dzień ostatniej miesiączki miałaś tego samego dnia co jaMąż już dostał wiadomość "Kup test ciążowy". Ja mam ogólnie problemy z testami, nie lubią mnie, ile to razy bez hcg w krwi miałam pozytywny test, a przy ciąży pozamacicznej do samego końca mimo wysokiej bety były testy negatywne. Ale cóż zobaczymy. Ogólnie po wizycie u doktorka 21 marca robiłam test, niby wydawało mi się, że coś tam się mieniło, mąż jednak kategorycznie stwierdził, że nic tam nie widać.Wg ostatniej miesiączki (20.02) u lekarza byłam czysto teoretycznie teoretyczniew 4+0, test zrobiłam dwa dni po wizycie.
Żadnych skutków ubocznych, wręcz przeciwnie - lepszy poślizgJa pierwszy cykl używam żel conceive plus. Skutków ubocznych nie zauważyłam.
Żadnych skutków ubocznych, wręcz przeciwnie - lepszy poślizgno ja w tym cyklu byłam stymulowana clo. Lekarz kazał starać się w określone dni, wtedy użyłam żelu, okazało się, że owulacja się przesunela i w kolejne dni, w które mieliśmy zwiększyć starania żelu użyłam raz więc ciężko mi powiedzieć czy to dzięki niemu zaszlam w ciążę. Śluzu swojego miałam malo (przynajmniej na,,wierzchu,,) więc możliwe, że wspomogl
![]()