reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
To może zrób test? Tak dla pewności. Jak wyjdzie negatywny to musisz koniecznie powiedzieć lekarzowi o tej sytuacji.
Mąż już dostał wiadomość "Kup test ciążowy". Ja mam ogólnie problemy z testami, nie lubią mnie, ile to razy bez hcg w krwi miałam pozytywny test, a przy ciąży pozamacicznej do samego końca mimo wysokiej bety były testy negatywne. Ale cóż zobaczymy. Ogólnie po wizycie u doktorka 21 marca robiłam test, niby wydawało mi się, że coś tam się mieniło, mąż jednak kategorycznie stwierdził, że nic tam nie widać. ;) Wg ostatniej miesiączki (20.02) u lekarza byłam czysto teoretycznie teoretyczniew 4+0, test zrobiłam dwa dni po wizycie.

reklama
O kurczaczki, bardzo niskie TSH. :( Jesteś pod opieką endokrynologa?

Ja się zaczynam zastanawiać czy aby na pewno to plamienie było miesiączką... Ale w sumie 7 dni plamień i dodatkowo taki wykres temperatur raczej nie wskazują na teoretyczną ciążę. U lekarza byłam 19 marca wtedy był 5 dzień plamień (28dc), lekarz wtedy powiedział, że macica powoli się oczyszcza ale już plamienia zaczynały zanikać... Nie to że coś sobie wkręcam, tylko kurcze ten brak normalnej miesiączki mnie trapi.
Mam stwierdzoną niedoczynność tarczycy, kiedys mialam ponad 7, lekarz dal mi euthyrox 75 i dalej nie spadalo, doktorka co drugi dzien kazala mi brak 75 plus 75 na pol cztli ponad 100 wyszlo. W tamtym miesiącu mialam 1.1 zaczelam brac 75 tylko i teraz taki wynik :(

Mam stwierdzoną niedoczynność tarczycy, kiedys mialam ponad 7, lekarz dal mi euthyrox 75 i dalej nie spadalo, doktorka co drugi dzien kazala mi brak 75 plus 75 na pol cztli ponad 100 wyszlo. W tamtym miesiącu mialam 1.1 zaczelam brac 75 tylko i teraz taki wynik :(
No to koniecznie musisz to obgadać z lekarzem.

Mąż już dostał wiadomość "Kup test ciążowy". Ja mam ogólnie problemy z testami, nie lubią mnie, ile to razy bez hcg w krwi miałam pozytywny test, a przy ciąży pozamacicznej do samego końca mimo wysokiej bety były testy negatywne. Ale cóż zobaczymy. Ogólnie po wizycie u doktorka 21 marca robiłam test, niby wydawało mi się, że coś tam się mieniło, mąż jednak kategorycznie stwierdził, że nic tam nie widać. ;) Wg ostatniej miesiączki (20.02) u lekarza byłam czysto teoretycznie teoretyczniew 4+0, test zrobiłam dwa dni po wizycie.
W końcu się zmieni i testy Cię pokochają i wyjdzie upragniona ciąża [emoji110][emoji110][emoji110][emoji4]

Jutro z samego rana zrobię test, już dzisiaj sobie raczej daruje. Chociaż i tak spodziewam się negatywnego testu. ;) Ale jeśli mnie to uspokoi to lepiej zrobić.

O a tu jest mój cały cykl, jak nie zaznaczę krwawienia (którego nie było, a zaznaczyłam wcześniej, żeby liczył mi cykl nowy)
219nabp.jpg

reklama
Do góry