reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Jivka @Dżasta1111 jak ja wam gratuluję! Z całego serducha! <3 Nie miałam okazji wcześniej, w którym cyklu Wam się udało? :)
U mnie udało się w 5 cyklu, z tym ze u mnie były cykle bezowulacyjne, zawirowania hormonalne przez które też po drodze przeszłam ciążę biochemiczna. Ten cykl był naszym pierwszym stymulowanym clo i duphastonem od samej owulacji. Z racji, że clo brałam po raz pierwszy to lykalam jedna tabletkę dziennie. Udało mi się wyhodowac tylko jeden pecherzyk dominujący, ale jak widać wystarczyło, aby doczekać się dwóch kresek ❤️

reklama
Ja bym wzięła, zawsze jakiś pogląd na sprawę i to co dotychczas zrobiono
Chyba dokumentację musi Ci wydać... Albo zrobić ksero chociażby

Ja też bym chętnie wzięła, mam nadzieję, że mi wyda albo pozwoli ksera porobić. Tylko mi się wydaje, że zdjęcia usg nie mam w karcie tylko on ma na komputerze pozapisywane, a wydaje mi się, że takie zdjęcia usg też by się przydały...

Ból podbrzusza i jajników może być spowodowany zbliżającą się owulacja, odbywająca się owulacja bądź przebyta owulacja, dlatego dziś też warto działać, bo nie wiadomo w jakiej fazie owu jesteś. Poczytaj o bólu okoloowulacyjnym. :)

Dziewczyny odebrałam dzisiaj wyniki TSH... w tamtym miesiącu mialam 1.1 a teraz mam 0, 480 chyba za mało co nie? :( i chyba mnie jakies chorubstwo bierze, juz mam stan podgoraczkowy 37 i ogolnie slabo sie czuje :( a dzisiaj 6 dzien po owu pewnie g***o z tego :(

Dziewczyny odebrałam dzisiaj wyniki TSH... w tamtym miesiącu mialam 1.1 a teraz mam 0, 480 chyba za mało co nie? :( i chyba mnie jakies chorubstwo bierze, juz mam stan podgoraczkowy 37 i ogolnie slabo sie czuje :( a dzisiaj 6 dzien po owu pewnie g***o z tego :(
O kurczaczki, bardzo niskie TSH. :( Jesteś pod opieką endokrynologa?

Ja się zaczynam zastanawiać czy aby na pewno to plamienie było miesiączką... Ale w sumie 7 dni plamień i dodatkowo taki wykres temperatur raczej nie wskazują na teoretyczną ciążę. U lekarza byłam 19 marca wtedy był 5 dzień plamień (28dc), lekarz wtedy powiedział, że macica powoli się oczyszcza ale już plamienia zaczynały zanikać... Nie to że coś sobie wkręcam, tylko kurcze ten brak normalnej miesiączki mnie trapi.

O kurczaczki, bardzo niskie TSH. :( Jesteś pod opieką endokrynologa?

Ja się zaczynam zastanawiać czy aby na pewno to plamienie było miesiączką... Ale w sumie 7 dni plamień i dodatkowo taki wykres temperatur raczej nie wskazują na teoretyczną ciążę. U lekarza byłam 19 marca wtedy był 5 dzień plamień (28dc), lekarz wtedy powiedział, że macica powoli się oczyszcza ale już plamienia zaczynały zanikać... Nie to że coś sobie wkręcam, tylko kurcze ten brak normalnej miesiączki mnie trapi.
To może zrób test? Tak dla pewności. Jak wyjdzie negatywny to musisz koniecznie powiedzieć lekarzowi o tej sytuacji.

Tak od wczoraj się waham czy jednak z powrotem tutaj do Was wrócić. Kryzys 30 cyklu starań daje się we znaki, ale im bliżej wizyty w klinice niepłodności to kryzys mniej daje w kość. Przyjmiecie mnie? Nie spodziewałam się, że tak szybko wrócę tutaj, ale brakuje mi rozmów z kimś kto jest na tej samej ścieżce życia.
Kochana❤️ Wiadomo❤️ Ja 28cs @ mi się spóźnia kilka dni, ale wiem, ze to na 100% nie ciąża

reklama
Nie wiem jak się to ma do tsh, ale w drugirj ciąży w okolicach implantacji dostałam też stanu podgorączkowego i dreszczy, ale oprócz tego nic mi nie dolegało. Przemeczylam się nic nie biorąc i następnego dnia wstałam jak nowo narodzona i byłam w ciąży jak się potem okazało.

Do góry