reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
To tak jak pomidor dla jednych owoc dla drugich warzywo.kazdy ma swoje racje.
Nie wiem, w każdym razie nas uczono, że nabiał są to produkty spożywcze, które stanowią: mleko, wszystkie produkty pochodzenia mlecznego oraz jajka, dlatego, że są produktami zawierającymi znaczną ilość białka. Wiadomym jest, że nabiał jako taki jest produktem mlecznym i jego przetworami.Dlatego, osobiście z powodu składu zaliczam jaja do nabiału.
ps. Link do: Jajka to też nabiał! |
No mnie zawsze inaczej uczyli ale klocic sie nie bede bo tak jak piszecie kazdy.ma swoją racje ;-) tak samo jak slimak to dla niektorych ryba xD

reklama
Teraz ząbkuje cos wspominalas? To organizm oslabiony..
Moja córa tez chora byla.. dzis mialam isc z nia na szczepienie ale przekladamy bo smarka jeszcze troche.. dobrzr ze kaszel jej minął.. i tez wlasnie ząb jej teraz wyszedl.

Jeejj pamietam jak my niedawno wszystko planowalismy a to zaraz 2lata.od slubu beda ;-)(w kwietniu). Tez byl cywilny i pozniej przyjecie w restauracji na 45 osob ;-) (mamy duze rodziny i to byli sami nablizsi :d na roczek corki wyszlo mi 20 osob a to sami rodzice nasi, nasi dziadkowie i rodzeni bracia [emoji14] i musialam na dwie tury podzielic bo mamy male mieszkanie..)
Noo i mimo ze w restauracji to bawilismy sie super do 3w nocy gdzies a o 8 rano mielismy lot w podroz poslubną xP

A Wy na ile osob planujecie? :-)

Jak ja milo to wspominam..
Dokładnie, jeszcze ząbkuje. Ale na szczęście na razie temperatura spadła.
Co do przyjęcia to planujemy na około 25 osób i też najbliższa rodzina. :) Za dwa, góra trzy lata będzie drugi ślub - humanistyczny i wtedy wesele na ok 70 osób. :)

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też lubię zwracać uwagę na to co kupuję, mam swoje sprawdzone produkty z dobrym składem natomiast zdarza nam się nie jednokrotnie zgrzeszyć, wg mnie ważny jest zdrowy rozsądek i nie można popadać w paranoję w każdej dziedzinie :)

Migdalove ale Ci zazdroszczę tych przygotowań do ślubu ja swoje wspominam bardzo przyjemnie chociaż stres był ogromny, dużo nam rodzice pomogli bo braliśmy ślub w rodzinnych stronach i nie mogliśmy wszystkiego załatwić osobiście. Planujecie jakąś podróż poślubna?
Miłego dzionka :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Przy tym ślubie nie planujemy nic szczególnego. Będzie tylko małe przyjęcie dla najbliższych. Drugi ślub będzie już z prawdziwym weselem. ;)
Teraz chcemy tylko aby nasz związek już był formalny. :)

Dokładnie, jeszcze ząbkuje. Ale na szczęście na razie temperatura spadła.
Co do przyjęcia to planujemy na około 25 osób i też najbliższa rodzina. :) Za dwa, góra trzy lata będzie drugi ślub - humanistyczny i wtedy wesele na ok 70 osób. :)

Szczerze Ci powiem ze nie wiem co to za ślub? Wybacz ignorancje :d
A kameralne przyjecia/wesela są super ;-)
Ja nie chcialabym bawic sie w gronie cioc i wujkow ktorych na oczy nie widzialam :d

Edit:juz poczytalam o tym ślubie ;-) fajnie dowiedziec się czegos nowego

@Ilma u mnie dziś lub jutro powinna pojawić się @, na razie jej nie ma. Piersi są takie "obolałe", wczoraj bolały troszkę bardziej rano lecz napięcie tego bólu zmienia się kilkakrotnie w ciągu dnia. ... brzuch czuje taki napięty i jajnik prawy zaczął dzisiaj znowu kluc i w ogóle cały czas mam uczucie że @ już jest i tylko chodzę sprawdzać :-D
Nawet mierzyłam tempke przez ostatnie 3 dni i było 36,7-36,8 fakt nie mierzyłam o tej samej godzinie bo zaspalam :) czekam do czwartku...

Szczerze Ci powiem ze nie wiem co to za ślub? Wybacz ignorancje :d
A kameralne przyjecia/wesela są super ;-)
Ja nie chcialabym bawic sie w gronie cioc i wujkow ktorych na oczy nie widzialam :d

Edit:juz poczytalam o tym ślubie ;-) fajnie dowiedziec się czegos nowego
My jesteśmy niewierzący to drugi będzie humanistyczny. Tak jak inni robią kościelny. :)

Dziewczyny czy wiecie jak to jest ze stosowaniem lnu ? Czy siemie lniane też trzeba spożywać tylko do owulacji ( jak olej z wiesiołka) czy ten kisiel można pić cały czas ?;) Zaczęłam stosować profilaktycznie i nie chce sobie zaszkodzić przez niewiedzę :)

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry