reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
To tak jak pomidor dla jednych owoc dla drugich warzywo.kazdy ma swoje racje.
Nie wiem, w każdym razie nas uczono, że nabiał są to produkty spożywcze, które stanowią: mleko, wszystkie produkty pochodzenia mlecznego oraz jajka, dlatego, że są produktami zawierającymi znaczną ilość białka. Wiadomym jest, że nabiał jako taki jest produktem mlecznym i jego przetworami.Dlatego, osobiście z powodu składu zaliczam jaja do nabiału.
ps. Link do: Jajka to też nabiał! |
No mnie zawsze inaczej uczyli ale klocic sie nie bede bo tak jak piszecie kazdy.ma swoją racje ;-) tak samo jak slimak to dla niektorych ryba xD

reklama
Teraz ząbkuje cos wspominalas? To organizm oslabiony..
Moja córa tez chora byla.. dzis mialam isc z nia na szczepienie ale przekladamy bo smarka jeszcze troche.. dobrzr ze kaszel jej minął.. i tez wlasnie ząb jej teraz wyszedl.

Jeejj pamietam jak my niedawno wszystko planowalismy a to zaraz 2lata.od slubu beda ;-)(w kwietniu). Tez byl cywilny i pozniej przyjecie w restauracji na 45 osob ;-) (mamy duze rodziny i to byli sami nablizsi :d na roczek corki wyszlo mi 20 osob a to sami rodzice nasi, nasi dziadkowie i rodzeni bracia [emoji14] i musialam na dwie tury podzielic bo mamy male mieszkanie..)
Noo i mimo ze w restauracji to bawilismy sie super do 3w nocy gdzies a o 8 rano mielismy lot w podroz poslubną xP

A Wy na ile osob planujecie? :-)

Jak ja milo to wspominam..
Dokładnie, jeszcze ząbkuje. Ale na szczęście na razie temperatura spadła.
Co do przyjęcia to planujemy na około 25 osób i też najbliższa rodzina. :) Za dwa, góra trzy lata będzie drugi ślub - humanistyczny i wtedy wesele na ok 70 osób. :)

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też lubię zwracać uwagę na to co kupuję, mam swoje sprawdzone produkty z dobrym składem natomiast zdarza nam się nie jednokrotnie zgrzeszyć, wg mnie ważny jest zdrowy rozsądek i nie można popadać w paranoję w każdej dziedzinie :)

Migdalove ale Ci zazdroszczę tych przygotowań do ślubu ja swoje wspominam bardzo przyjemnie chociaż stres był ogromny, dużo nam rodzice pomogli bo braliśmy ślub w rodzinnych stronach i nie mogliśmy wszystkiego załatwić osobiście. Planujecie jakąś podróż poślubna?
Miłego dzionka :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Przy tym ślubie nie planujemy nic szczególnego. Będzie tylko małe przyjęcie dla najbliższych. Drugi ślub będzie już z prawdziwym weselem. ;)
Teraz chcemy tylko aby nasz związek już był formalny. :)

Dokładnie, jeszcze ząbkuje. Ale na szczęście na razie temperatura spadła.
Co do przyjęcia to planujemy na około 25 osób i też najbliższa rodzina. :) Za dwa, góra trzy lata będzie drugi ślub - humanistyczny i wtedy wesele na ok 70 osób. :)

Szczerze Ci powiem ze nie wiem co to za ślub? Wybacz ignorancje :d
A kameralne przyjecia/wesela są super ;-)
Ja nie chcialabym bawic sie w gronie cioc i wujkow ktorych na oczy nie widzialam :d

Edit:juz poczytalam o tym ślubie ;-) fajnie dowiedziec się czegos nowego

@Ilma u mnie dziś lub jutro powinna pojawić się @, na razie jej nie ma. Piersi są takie "obolałe", wczoraj bolały troszkę bardziej rano lecz napięcie tego bólu zmienia się kilkakrotnie w ciągu dnia. ... brzuch czuje taki napięty i jajnik prawy zaczął dzisiaj znowu kluc i w ogóle cały czas mam uczucie że @ już jest i tylko chodzę sprawdzać :-D
Nawet mierzyłam tempke przez ostatnie 3 dni i było 36,7-36,8 fakt nie mierzyłam o tej samej godzinie bo zaspalam :) czekam do czwartku...

Szczerze Ci powiem ze nie wiem co to za ślub? Wybacz ignorancje :d
A kameralne przyjecia/wesela są super ;-)
Ja nie chcialabym bawic sie w gronie cioc i wujkow ktorych na oczy nie widzialam :d

Edit:juz poczytalam o tym ślubie ;-) fajnie dowiedziec się czegos nowego
My jesteśmy niewierzący to drugi będzie humanistyczny. Tak jak inni robią kościelny. :)

Dziewczyny czy wiecie jak to jest ze stosowaniem lnu ? Czy siemie lniane też trzeba spożywać tylko do owulacji ( jak olej z wiesiołka) czy ten kisiel można pić cały czas ?;) Zaczęłam stosować profilaktycznie i nie chce sobie zaszkodzić przez niewiedzę :)

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry