reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny słuchajcie pisałam wam, że 15 dostałam @ i ona była taka delikatna. Nie plamienia tylko okres od razu jakby 3 czy 4 dzień. Dziś już nic tylko śluz podbarwiony krwią. Ciągle boli mnie brzuch jak przed @ i jajniki miała któraś tak?czy to możliwe że owulacja wystąpi razem z zakończeniem @ ?

upload_2018-3-19_17-36-30.png

Załączniki

• upload_2018-3-19_17-36-30.png
    upload_2018-3-19_17-36-30.png
    59,9 KB · Wyświetleń: 365
Witam sie w 15dc. I odliczam dni do kolejnej miesiaczki bo wtedy wracam do staran:)
Dobrze, że mi przypomniałaś o dniach cyklu. :D Wiedziałam do tej pory, że już trochę jestem po @ i niedługo trzeba wykupić duphaston. Dokładnie u mnie 10dc. :) Widać jaki u nas jest luz, jak ma być coś to będzie, jakoś specjalnie się nie staramy.

Dobrze, że mi przypomniałaś o dniach cyklu. :D Wiedziałam do tej pory, że już trochę jestem po @ i niedługo trzeba wykupić duphaston. Dokładnie u mnie 10dc. :) Widać jaki u nas jest luz, jak ma być coś to będzie, jakoś specjalnie się nie staramy.
Moze to dobrze ze na spokojnie do tego podchodzicie:) Wyluzowanie jest bardzo wazne. Za to ja juz cala chodze bo mam mega ochote na sex ale wole jeszcze nie probowac(chodz zgoda gina jest) poki wynikow nie bede miec.

I ja witam ale w 15 dc
Co za dzień to nie mogę. Jem wszystko co mi na drodze stanie. Kalorii przyjełam chyba na cały tydzień :d
Ściągnęłam sobie nawet apke 21 dni i od jutra się cholera pilnuje z tym jedzeniem :D
A tak to od kilku dni skurcze na dole brzucha
W tym miesiacu odpuszczamy tzn chciałabym zanim zajde zrzucić z 5 kg
Ale w sumie co będzie to będzie
U mnie ślub dopiero za 3 lata w lipci. Wiec tak sobie wymarzylam żeby zajść do lipca tego roku i mieć trochę czasu na dojście do siebie ;)

Ja mam dzis 26dc i nie zapowiada sie na @... ciekawe kiedy panienka nadejdzie. Nadal mam dziwny bol. Gin powiedziala ze to nic ginekologicznego wrecz ze to nisko ulozone jelito ale nie wiem sama... bo doslownie to ciut wyzej jest..

U nas ze slubem wielka niewiadoma. Mam dobre warunki w pracy i mysle ze to odpowiedni czas na potomka. A slub ze chrzcinami mi sie marzy :)

reklama
Natasza no raczej @ to było choć mniej obfita ale przeanalizowalam sobie i ja w 1dc zaczęłam brać antybiotyk może od tego?

Do góry