reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny słuchajcie pisałam wam, że 15 dostałam @ i ona była taka delikatna. Nie plamienia tylko okres od razu jakby 3 czy 4 dzień. Dziś już nic tylko śluz podbarwiony krwią. Ciągle boli mnie brzuch jak przed @ i jajniki miała któraś tak?czy to możliwe że owulacja wystąpi razem z zakończeniem @ ?

upload_2018-3-19_17-36-30.png

Załączniki

• upload_2018-3-19_17-36-30.png
    upload_2018-3-19_17-36-30.png
    59,9 KB · Wyświetleń: 362
Witam sie w 15dc. I odliczam dni do kolejnej miesiaczki bo wtedy wracam do staran:)
Dobrze, że mi przypomniałaś o dniach cyklu. :D Wiedziałam do tej pory, że już trochę jestem po @ i niedługo trzeba wykupić duphaston. Dokładnie u mnie 10dc. :) Widać jaki u nas jest luz, jak ma być coś to będzie, jakoś specjalnie się nie staramy.

Dobrze, że mi przypomniałaś o dniach cyklu. :D Wiedziałam do tej pory, że już trochę jestem po @ i niedługo trzeba wykupić duphaston. Dokładnie u mnie 10dc. :) Widać jaki u nas jest luz, jak ma być coś to będzie, jakoś specjalnie się nie staramy.
Moze to dobrze ze na spokojnie do tego podchodzicie:) Wyluzowanie jest bardzo wazne. Za to ja juz cala chodze bo mam mega ochote na sex ale wole jeszcze nie probowac(chodz zgoda gina jest) poki wynikow nie bede miec.

I ja witam ale w 15 dc
Co za dzień to nie mogę. Jem wszystko co mi na drodze stanie. Kalorii przyjełam chyba na cały tydzień :d
Ściągnęłam sobie nawet apke 21 dni i od jutra się cholera pilnuje z tym jedzeniem :D
A tak to od kilku dni skurcze na dole brzucha
W tym miesiacu odpuszczamy tzn chciałabym zanim zajde zrzucić z 5 kg
Ale w sumie co będzie to będzie
U mnie ślub dopiero za 3 lata w lipci. Wiec tak sobie wymarzylam żeby zajść do lipca tego roku i mieć trochę czasu na dojście do siebie ;)

Ja mam dzis 26dc i nie zapowiada sie na @... ciekawe kiedy panienka nadejdzie. Nadal mam dziwny bol. Gin powiedziala ze to nic ginekologicznego wrecz ze to nisko ulozone jelito ale nie wiem sama... bo doslownie to ciut wyzej jest..

U nas ze slubem wielka niewiadoma. Mam dobre warunki w pracy i mysle ze to odpowiedni czas na potomka. A slub ze chrzcinami mi sie marzy :)

reklama
Natasza no raczej @ to było choć mniej obfita ale przeanalizowalam sobie i ja w 1dc zaczęłam brać antybiotyk może od tego?

Do góry