reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No ładnie. Wy idziecie na luz, a ja zamówiłam termometr owulacyjny, testy owulacyjne i ciążowe. Kto teraz będzie mnie instruował? [emoji6][emoji23] Spoko dziewczyny, zamówiłam, bo jestem ciekawa jak zmienia się mój organizm w trakcie cyklu. Chcę również porównać temperaturę z testami owulacyjnymi. Żeby nie było- też będę podchodzić do tego na luzie. Jak najlepiej mierzyć temperaturę? Kiedyś, przez parę dni mierzyłam w pochwie, ale termometr zwykły i nie chciało mi się dalej tego robić. Nie chce mi się codziennie go dezynfekować, zważywszy na to, że mam teraz infekcję.
Ale niestety tylko tam jest sens mierzyć, bo w ustach też można ale temperatura nie jest już tak dokładna i jest przynajmniej dla mnie to mało wygodne

reklama
Ja dopiero zaczynam , mam 15 DC, wczoraj miłość z mężem, jutro też. W poniedziałek idę na USG , ciekawe czy w ogóle jest szansa na owulację..może coś się dowiem. Mam cykle ok 30-33 ale zdarzają się bardzo długie jak ten ostatni..
Czytam Was, jestem z wami i życzę dwóch kresek

Ja uzylam zelu w 2 ciazach kiedy sie udalo zajsc, zaraz przed, ale w sumie to ja praktycznie w kazda ciaze (a bylo ich 9) zachodzilam "od strzalu", bo zawsze wiedzialam kiedy mam owulacje. Wyjatkiem byl moj drugi syn kiedy uparlam sie na dziewczynke i 4 miesiace wspolzylismy tylko przed owulacja. W 5 miesiacu mialam dosc i stwierdzilam ze co ma byc to bedzie, ale chce juz byc w ciazy. Zblizenie w dni plodne i byl synek [emoji23]

Przyszły mi już wyniki na maila
Wit. D3 poniżej 20 jest deficyt, ja mam 13... masakra jakaś
Mam też za mało MCH w morfologii, reszta w normie
FSH 6,6
LH 4,15

reklama
Do góry