reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No ładnie. Wy idziecie na luz, a ja zamówiłam termometr owulacyjny, testy owulacyjne i ciążowe. Kto teraz będzie mnie instruował? [emoji6][emoji23] Spoko dziewczyny, zamówiłam, bo jestem ciekawa jak zmienia się mój organizm w trakcie cyklu. Chcę również porównać temperaturę z testami owulacyjnymi. Żeby nie było- też będę podchodzić do tego na luzie. Jak najlepiej mierzyć temperaturę? Kiedyś, przez parę dni mierzyłam w pochwie, ale termometr zwykły i nie chciało mi się dalej tego robić. Nie chce mi się codziennie go dezynfekować, zważywszy na to, że mam teraz infekcję.
Ale niestety tylko tam jest sens mierzyć, bo w ustach też można ale temperatura nie jest już tak dokładna i jest przynajmniej dla mnie to mało wygodne

reklama
Ja dopiero zaczynam , mam 15 DC, wczoraj miłość z mężem, jutro też. W poniedziałek idę na USG , ciekawe czy w ogóle jest szansa na owulację..może coś się dowiem. Mam cykle ok 30-33 ale zdarzają się bardzo długie jak ten ostatni..
Czytam Was, jestem z wami i życzę dwóch kresek

Ja uzylam zelu w 2 ciazach kiedy sie udalo zajsc, zaraz przed, ale w sumie to ja praktycznie w kazda ciaze (a bylo ich 9) zachodzilam "od strzalu", bo zawsze wiedzialam kiedy mam owulacje. Wyjatkiem byl moj drugi syn kiedy uparlam sie na dziewczynke i 4 miesiace wspolzylismy tylko przed owulacja. W 5 miesiacu mialam dosc i stwierdzilam ze co ma byc to bedzie, ale chce juz byc w ciazy. Zblizenie w dni plodne i byl synek [emoji23]

Przyszły mi już wyniki na maila
Wit. D3 poniżej 20 jest deficyt, ja mam 13... masakra jakaś
Mam też za mało MCH w morfologii, reszta w normie
FSH 6,6
LH 4,15

reklama
Do góry