reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Tez tak mialam i do tego okropny bol jajnika i plodnu sluz zazwyczaj w 12dc a sie okazywalo ze psikus [emoji14] owu w 17[emoji6]
Takze o pomylke bardzo łatwo niestety [emoji53]A ty jak okreslasz plodne oprocz kalendarzyka ?

Kurcze, wkrecilam sie w rozmowy o staraniach i jeszcze mi chec na kolejne bobo przyjdzie [emoji85]
Boję się temperaturę mierzyć, bo później za bardzo się wkręce i nie będę mogła się rozluźnić.

reklama
Boję się temperaturę mierzyć, bo później za bardzo się wkręce i nie będę mogła się rozluźnić.
Wiem ze idzie sie wkrecic i kazdy nawet minimalny spadek po owu moze byc powodem do zalamki [emoji57] mialam tak wiele razy, ale serio gdyby nie to to na pewno nie wiedzialabym kiedy mam owu, jak dluga mam faze lutealna [emoji57]

U mnie w udanym cyklu był jeden strzał, owu z kalendarzyka bo testy u mnie jej nigdy nie pokazywały. Starania były w 13dc i zakładam że tak była owu, bo później już zero śluzu. Ja to w ogóle specyficzny typ, bo chęci na igraszki wpadały tydzień przed @ i w jej trakcie, potem im bliżej owu tym mniejsze chęci.
Ja mam to samo.. Bliżej owulacji mniej chęci, a do tego w dni płodne zawsze mam krwawienia.. Nie wiem o co w tym chodzi, lekarze mówią że to niby normalne i że niektóre kobiety tak mają, ale to nie są plamienia tylko normalne krwawienia.. Po za tym kiedyś tego nie miałam, od dwóch lat to mam i nie ukrywam że mi to przeszkadza..
Trzymam kciuki za wszystkie testujące :)

Hej. Niewiem czy jeszcze ktos mnie tu pamieta ale u mnie dalej brak ciazy. Obecnie zaczol sie 20cykl i trace juz nadzieje ze sie uda. Jest tu ktos z starszych staraczek?

Hej. Niewiem czy jeszcze ktos mnie tu pamieta ale u mnie dalej brak ciazy. Obecnie zaczol sie 20cykl i trace juz nadzieje ze sie uda. Jest tu ktos z starszych staraczek?
Hej. Ja nie jestem z tych starszych ale jakiś czas już mam konto. A jak badania wszystko u Ciebie dobrze? Jeśli tak, to jak widać potrzeba czasu.. Nie trać nadzieji..

reklama
Tez tak mialam i do tego okropny bol jajnika i plodnu sluz zazwyczaj w 12dc a sie okazywalo ze psikus [emoji14] owu w 17[emoji6]
Takze o pomylke bardzo łatwo niestety [emoji53]A ty jak okreslasz plodne oprocz kalendarzyka ?

Kurcze, wkrecilam sie w rozmowy o staraniach i jeszcze mi chec na kolejne bobo przyjdzie [emoji85]

Sprawdzam śluz.

Do góry