reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A mam pytanie, skierowanie na badania podstawowe takie co.sie robi przed staraniami przed ciąża to dostalyscie od ginekologa czy od lekarza rodzinnego?
A jakie badania chcesz robić ?
Chodzisz prywatnie do gin czy na nfz ?
Na nfz ciezko trafic na takiego lekarza co po kilku cyklach zleci jakies badania...ale sprobowac można[emoji6]

myślę nad zakupem tego żelu, tylko nie wiem gdzie. DOZ już nie ma. Z tymi owocami to ponoć też trzeba uważać. Niby można do godziny 14, bo cukry również zawierają. Ja się teraz męczę z dietą, ciężko idzie.
Ja ten żel kupiłam w aptece internetowej :)wejdź na Ceneo, tam znajdziesz dużo ofert w różnych cenach. Ja zakupiłam w aplikatorach, 8 szt

Ostatnia edycja:
Ja już nie wiem o co chodzi... czwarty dzień z brązowawym śluzem, na implantacje to chyba za długo? Noszę wkładki i oprócz jednej plamki nic nie zauważyłam. Ale tendencja jest taka że rano nie ma nic, sucho, na papierze też. Potem koło południa albo 10 jest śluz brązowawy, wieczorem i w nocy nic. O co chodzi? Hormony się popieprzyły za przeproszeniem?

Ja już nie wiem o co chodzi... czwarty dzień z brązowawym śluzem, na implantacje to chyba za długo? Noszę wkładki i oprócz jednej plamki nic nie zauważyłam. Ale tendencja jest taka że rano nie ma nic, sucho, na papierze też. Potem koło południa albo 10 jest śluz brązowawy, wieczorem i w nocy nic. O co chodzi? Hormony się popieprzyły za przeproszeniem?
A może zadzwon do swojego lekarza?

A może zadzwon do swojego lekarza?
Za wiele to mi raczej nie pomoże pewnie, mam zrobić parę badań ale na początku cyklu a rzekomo polipów i miesniakow nie mam więc skąd to się bierze? Gdyby to była ciąża to raczej bym już coś wiedziała, test byłby pozytywny chociaż, a póki nie jest lekarz też nic nie zobaczy
Szczerze powiem, że już mi słabo, pewnie z nerwów

reklama
myślę nad zakupem tego żelu, tylko nie wiem gdzie. DOZ już nie ma. Z tymi owocami to ponoć też trzeba uważać. Niby można do godziny 14, bo cukry również zawierają. Ja się teraz męczę z dietą, ciężko idzie.

Ja mam do odstąpienia ten żel! Użyłam tylko 1,5 ml z całej tubki. Wciaz z ważna data przydatności. Ja zaszłam zaraz po jego użyciu, a staraliśmy sie pol roku.

Do góry