reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Powiem ci ze czasami 3 razy moga byc tymi udanymi [emoji14]
U mnie sie udalo jak w calym cyklu seks byl w sumie 3 razy [emoji14] raz chyba 4 dni przed owu, drugi na 2 dni przed i jeden juz dlugo po owu [emoji6]
No to gratuluje [emoji6]

Ja bralam kwas foliowy i inne witaminy przez rok zanim sie udało [emoji57] mojemu tz tez podrzucalam wit z kw.foliowym, z cynkiem itd [emoji57]
przytulanki były w 10 dc, 13 i 14 dc. Niby to przed i w trakcie owulacji. U mnie różnie to wychodzi.

sugeruję się kalendarzykiem z telefonu :)
Najgorsze, że muszę teraz stosować Voltaren, bo miałam kontuzję.
Sam kalendarzyk ? [emoji53]to zadna pewność niestety i nawet nie ma co sie sugerowac tylko nim...
Ja poki nie zaczelam mierzyc temp to tez tylko kalendarzyk ale potem wyszlo na to ze plodne mialam troche później niż przypuszczałam [emoji53]

moze komuś to pomoze, ja tez od razu nie zachodziłam w ciąże, ale zaczeliśmy razem z mezem zazywac kwas foliowy i selen, a za m-c juz bylam w ciazy. Czasem wystarczy moze lekko wspomóc nasz organizm. Na swoim blogu dokladniej opisałam o wplywie witamin na zajscie w ciaze
pozdrawiam Może pomoże :)

Ja stosuje Castagnus I kapsułki z olejem z wiesiolka.

Sam kalendarzyk ? [emoji53]to zadna pewność niestety i nawet nie ma co sie sugerowac tylko nim...
Ja poki nie zaczelam mierzyc temp to tez tylko kalendarzyk ale potem wyszlo na to ze plodne mialam troche później niż przypuszczałam [emoji53]
Ja mam w tych okolicach baaaardzo dużą ochotę na przytulanki :)

reklama
Ja mam w tych okolicach baaaardzo dużą ochotę na przytulanki :)
Tez tak mialam i do tego okropny bol jajnika i plodnu sluz zazwyczaj w 12dc a sie okazywalo ze psikus [emoji14] owu w 17[emoji6]
Takze o pomylke bardzo łatwo niestety [emoji53]
U mnie też z kalendarzykiem czasami dni płodne się mijają.
A ty jak okreslasz plodne oprocz kalendarzyka ?

Kurcze, wkrecilam sie w rozmowy o staraniach i jeszcze mi chec na kolejne bobo przyjdzie [emoji85]

Do góry