reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
ja niestety wiem, że okres przyjdzie. Mój Mąż nie ma czasu na przytulanki, wiecznie zabiegany jest. Chyba z 3 razy były w tym cyklu, chłopa przekonać się nie da.
Oj nie da. Ja jak swojemu mówiłam że teraz są te dni co należy działać to on jak na przekur i nic nie było z tego. Więc zaprzestałam informować to o tych dniach tylko działam

Ostatnia edycja:
Oj nie da. Ja jak swojemu mówiłam że teraz są te dni co należy działać to on jak na przekur i nic nie było z tego. Więc zaprzestał informować to o tych dniach tylko działam
jak Mu mówiłam o owulacji to działał. Gorzej z tym, że te dni są tylko parę razy w cyklu z przewagą niepłodnych. Nie mogę Mu powiedzieć, że przed okresem też mam płodne. Tylko to na Niego działa... A ja mam ochotę codziennie po parę razy...

reklama
ja niestety wiem, że okres przyjdzie. Mój Mąż nie ma czasu na przytulanki, wiecznie zabiegany jest. Chyba z 3 razy były w tym cyklu, chłopa przekonać się nie da.
Powiem ci ze czasami 3 razy moga byc tymi udanymi [emoji14]
U mnie sie udalo jak w calym cyklu seks byl w sumie 3 razy [emoji14] raz chyba 4 dni przed owu, drugi na 2 dni przed i jeden juz dlugo po owu [emoji6]
moze komuś to pomoze, ja tez od razu nie zachodziłam w ciąże, ale zaczeliśmy razem z mezem zazywac kwas foliowy i selen, a za m-c juz bylam w ciazy. Czasem wystarczy moze lekko wspomóc nasz organizm. Na swoim blogu dokladniej opisałam o wplywie witamin na zajscie w ciaze
pozdrawiam Może pomoże :)
No to gratuluje [emoji6]

Ja bralam kwas foliowy i inne witaminy przez rok zanim sie udało [emoji57] mojemu tz tez podrzucalam wit z kw.foliowym, z cynkiem itd [emoji57]

Do góry