kobieta90
Fanka BB :)
sprawdziłam. 5 dni do @Sprawdź i daj znać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sprawdziłam. 5 dni do @Sprawdź i daj znać.
Ja 4 czyli podobniesprawdziłam. 5 dni do @
odliczamy?Ja 4 czyli podobnie
No ba obyśmy się nie doliczyłyodliczamy?
ja niestety wiem, że okres przyjdzie. Mój Mąż nie ma czasu na przytulanki, wiecznie zabiegany jest. Chyba z 3 razy były w tym cyklu, chłopa przekonać się nie da.No ba obyśmy się nie doliczyły
Oj nie da. Ja jak swojemu mówiłam że teraz są te dni co należy działać to on jak na przekur i nic nie było z tego. Więc zaprzestałam informować to o tych dniach tylko działamja niestety wiem, że okres przyjdzie. Mój Mąż nie ma czasu na przytulanki, wiecznie zabiegany jest. Chyba z 3 razy były w tym cyklu, chłopa przekonać się nie da.
jak Mu mówiłam o owulacji to działał. Gorzej z tym, że te dni są tylko parę razy w cyklu z przewagą niepłodnych. Nie mogę Mu powiedzieć, że przed okresem też mam płodne. Tylko to na Niego działa... A ja mam ochotę codziennie po parę razy...Oj nie da. Ja jak swojemu mówiłam że teraz są te dni co należy działać to on jak na przekur i nic nie było z tego. Więc zaprzestał informować to o tych dniach tylko działam
Ja też mam taką ochotę no ale....sama nic nie zdzialam.jak Mu mówiłam o owulacji to działał. Gorzej z tym, że te dni są tylko parę razy w cyklu z przewagą niepłodnych. Nie mogę Mu powiedzieć, że przed okresem też mam płodne. Tylko to na Niego działa... A ja mam ochotę codziennie po parę razy...
Powiem ci ze czasami 3 razy moga byc tymi udanymi [emoji14]ja niestety wiem, że okres przyjdzie. Mój Mąż nie ma czasu na przytulanki, wiecznie zabiegany jest. Chyba z 3 razy były w tym cyklu, chłopa przekonać się nie da.
No to gratuluje [emoji6]moze komuś to pomoze, ja tez od razu nie zachodziłam w ciąże, ale zaczeliśmy razem z mezem zazywac kwas foliowy i selen, a za m-c juz bylam w ciazy. Czasem wystarczy moze lekko wspomóc nasz organizm. Na swoim blogu dokladniej opisałam o wplywie witamin na zajscie w ciaze
pozdrawiam Może pomoże