Magdalena2991
Fanka BB :)
Tak już mnie męczą domysły, że chyba jutro test zrobięNo to czekanie, może jednak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak już mnie męczą domysły, że chyba jutro test zrobięNo to czekanie, może jednak.
Poczekaj do dnia po spodziewanej miesiączce albo najlepiej z krwi.Tak już mnie męczą domysły, że chyba jutro test zrobię
To jeszcze prawie tydzień, nie wiem czy wytrzymam [emoji14]Poczekaj do dnia po spodziewanej miesiączce albo najlepiej z krwi.
Ja od listopada 2016Która z Was stara się od początku 2018? lub końca 2017?
Hej ja jestem z Częstochowy [emoji6]A jest tu ktoś z Częstochowy?
codziennie jeden cytat, dasz radę.To jeszcze prawie tydzień, nie wiem czy wytrzymam [emoji14]
no to przebijasz, Jakieś wspomaganie?Ja od listopada 2016
Zabrze, więc niedalekoA jest tu ktoś z Częstochowy?
A jak wyglądają u Ciebie starania?Hej ja jestem z Częstochowy [emoji6]
Jestem już w ciąży, ale na tym wątku byłam przez 9mcy. Mierzyłam temperaturę, używałam testów ovu a zaskoczyło wtedy kiedy najmniej się spodziewaliśmy i cykl odpuściliśmy czyli był bez mierzenia i bez testowania.A jak wyglądają u Ciebie starania?
A przymowalas jakieś "wspomagacze" itp ?Jestem już w ciąży, ale na tym wątku byłam przez 9mcy. Mierzyłam temperaturę, używałam testów ovu a zaskoczyło wtedy kiedy najmniej się spodziewaliśmy i cykl odpuściliśmy czyli był bez mierzenia i bez testowania.