Dżasta1111
Fanka BB :)
No ja w tym cyklu też go stosowałam, zobaczymy czy w czymś pomógłStosowałam i zaszłam - niestety bez happy endu. Ale polecam zel
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja w tym cyklu też go stosowałam, zobaczymy czy w czymś pomógłStosowałam i zaszłam - niestety bez happy endu. Ale polecam zel
Ponoć temperaturę trzeba mierzyć po 3h snu minimum, więc wydaje mi się ze ta 1 jest prawidłową ale takie spadki nawet w udanych cyklach się zdarzają więc się nie martw a ja trzymam kciukiU mnie kolejny dzień z małą kropelką ale jednak kawowego śluzu, w ogóle mam uczucie wilgoci i latam sprawdzać czy to nie @ mimo, że jeszcze mam do niej 4 dni...
Temperatura dziwna... mąż szedł do.pracy i obudził mnie o 5:30 więc zmierzyłam temperaturę, bo już czułam ogromne parcie na pęcherz i godziny do swojej standardowej pory mierzenia bym nie wytrzymała. Wyszło 36,64° wstępnie zaznaczyłam ale potem poszłam spać i zmierzyłam o 6:44 i było już 36,77°, nie wiem którą uznać za prawidłową... bo jeśli pierwszą to zaliczam duży spadek, taki jak na fotceZobacz załącznik 952317
Dziękuję, chyba w takim wypadku z testem to zaczekam do terminu @Ponoć temperaturę trzeba mierzyć po 3h snu minimum, więc wydaje mi się ze ta 1 jest prawidłową ale takie spadki nawet w udanych cyklach się zdarzają więc się nie martw a ja trzymam kciuki
Tak samo się zastanawiałam jak jest w przypadku jeśli temperaturę mierzy się o konkretnej godzinie i co jeśli obudzę się wcześniej i jeszcze dospie np 2h, ale tak samo zalecają zmierzyć temperature wcześniej niż po drzemce bo już jest mniej wiarygodna.Dziękuję, chyba w takim wypadku z testem to zaczekam do terminu @
Podobno minimum trzy godziny snu powinno byćTak samo się zastanawiałam jak jest w przypadku jeśli temperaturę mierzy się o konkretnej godzinie i co jeśli obudzę się wcześniej i jeszcze dospie np 2h, ale tak samo zalecają zmierzyć temperature wcześniej niż po drzemce bo już jest mniej wiarygodna.
Dokładnie takPodobno minimum trzy godziny snu powinno być
No przykro [emoji52]Ja jednak dzisiaj testu nie zrobiłam. @ rozkręcila się więc nie ma sensu.
Przykro miJa jednak dzisiaj testu nie zrobiłam. @ rozkręcila się więc nie ma sensu.