Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pewnie, że tak może być bo wtedy sik jest rozwodniony sikaj na testy ranoPiłam herbatę przed wyjazdem do pracy i z 5 razy byłam siku. To był 6 sik. Więc nie wiem
Mi też się wydaje, że jak by się nie zagnieździł to by się nie wytwarzał hormon i by nawet bladziochy nie wychodziły na testachTen test mnie zszokował albo nic z tego nie będzie i się nie zagniezdzil
To jest mój test z porannego moczu czułość 20 gdzie beta wtedy musiała około 250 bo dokładnie dzień później beta była ponad 500poważnie? ja robiłam wszystkie czułość 10, z porannego siku, beta musi być (o ile przyrata prwidłowo) w okolicach 100 i nadal kreski wcale nie takie mocno wyraźne...
Ja robiłam te pomiędzy 2 a 5 dniem cyklu później jeszcze robiłam prolatyne po obciążeniu, ale to już musisz mieć skierowanie bądź karteczkę z pieczątką lekarza no i 7 dni po owulacji progesteron a TSH na etapie starań najlepiej jak by było około 1Podejrzewam że poniżej 2, ale badania robię pod koniec miesiąca
Jak masz aptekę Dbam o zdrowie to kup konkretnie te tam albo będzie ciąża albo nie i będziesz miała spokojną głowęDziękuję kochane za wsparcie rano zrobię nowy. Jutro termin i się okaże
No widzisz, a bałaś się, że owu nie będzie a tu tak późno no to 3mam kciukiWróciłam od lekarza 17 dc pecherzyk 18 mm, widoczna komórka jajowa, endometrium 11 mm, tak więc od poprzedniego tygodnia wszystko uroslo jutro i w niedzielę mamy zalecone staranka i w poniedziałek znowu na usg.
Miałam identyczną sytuację. Dwa testy pokazały cienie, trzeci nic...zero...a dzidzia była i ma już 3 miesiąceAgata też miałam podobną sytuację w poprzedniej ciąży że na testach wychodziły bladzuochy a następny test wyszedł negatywnie (dr maxa chyba) pamiętam że ty też robiłaś test w tym dniu, na szczęście kolejny w następnym dniu był pozytyw, dla mnie najlepsze są testy quick &go z Rossmana, nigdy mnie nie zawiodły. Dlatego najlepiej iść na betę bo z tymi testami można szału dostać.
Tu testy moje z października pomiędzy tym trzecim a czwartym [emoji23] był właśnie negatyw Zobacz załącznik 949791