reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny, jak macie plamienia przed @ to rozkręca wam się jak szybko? Bo ja dziś zwariuje po prostu... Rano miałam różowy sluz na papierze, później jakieś 5h czysty śluz a po tym lekko brunatny sluz i znów cisza. Jestem dwa dni przed @.

reklama
Dziewczyny, jak macie plamienia przed @ to rozkręca wam się jak szybko? Bo ja dziś zwariuje po prostu... Rano miałam różowy sluz na papierze, później jakieś 5h czysty śluz a po tym lekko brunatny sluz i znów cisza. Jestem dwa dni przed @.
U mnie 2-3dni. Dziś już dwa dni plamię i jutro pewnie będzie wodospad.. muszę porozmawiać o tym z ginekologiem :/

No ja właśnie nigdy nie miałam nic takiego. Zawsze @ zaczynała się z grubej rury i tyle. Żadnych plamien:/

Mi się właśnie cykl wyregulowal po wiesiolku.. Kiedyś przychodził regularnie co 27 dni potem coś się pokickalo i co 23 dni potem co 20.. bałam się, że któregoś dnia zniknie. Dzień przed @ też miałam takie rozowawo-brązowa plamienia a na drugi dzień pełna para obfite krwawienie i ból nie do wytrzymania. Jedynie ketanol(tylko też rozrzedza krew) pomagał i duże dawki nospy i zimne okłady albo lekka rozluzniajaca kąpiel no ale wiadomo jak to się ma kąpiel w czasie @... Teraz cieszę się z ciąży za to mam zapalenie krtani albo tchawicy i mecze się juz od 24 do teraz [emoji25]

Ja biore i nic takiego sie u mnie nie dzieje
Hmm... to ja nie wiem:/ piersi ewidentnie pobolewają mnie po bokach, brzuch takie jakby delikatne ciągnięcia, czasem jakby coś „chwyci i puści” - nie wiem jak to dokładnie opisać - jak czasami się nadzwigacie i potem brzuch pobolewa coś w ten deseń:/ ale zapewne na okres

reklama
Do góry