reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Oj było by fajnie ;) ale coś mnie bierze chyba bo czuje się grypowo, wczoraj miałam okropne skurcze podbrzusza normalnie aż gwiazdy widziałam. No a ten sluz już w ogóle mnie nie pociesza. Jak się nie uda to w kwietniu umowie się do gina i zaczniemy sprawdzanie czy wszystko jest okej ze mną. Na marzec w końcu po 9 latach umówiłam się do kardiologa i to całkiem przypadkiem ;) ale teraz czeka nas masa wydatków więc nie będę miała głowy do myślenia o staraniach to może prędzej coś się wydarzy ;)
Dobry plan :) Ja mam podobny :) pomału rozkręca się @ a do gina na rozmowę umówiłam się na 20 marca.. może coś podpowie :(

Trzymam kciuki !

reklama
Hej dziewczyny :) za tydzień planowany okres i boli mnie jajnik od paru dni. A już dawno po owulacji. Mam nadzieję że torbiel mi się nie zrobiła. I oczywiście zrobiłam test , ale biało. Zostało najgorsze .... Czekanie :(

Hej dziewczyny :) za tydzień planowany okres i boli mnie jajnik od paru dni. A już dawno po owulacji. Mam nadzieję że torbiel mi się nie zrobiła. I oczywiście zrobiłam test , ale biało. Zostało najgorsze .... Czekanie :(
Też się obawiam torbieli bo w dwóch poprzednich cyklach wręcz czułam coś w miejscu jajnika i ból nasilał się przy ucisku, ale idę do lekarki we wtorek, niech mnie ogląda ;)

Też się obawiam torbieli bo w dwóch poprzednich cyklach wręcz czułam coś w miejscu jajnika i ból nasilał się przy ucisku, ale idę do lekarki we wtorek, niech mnie ogląda ;)

Ja kiedyś miałam torbiel który miał 5 cm i pamiętam ten okropny ból. Ale lekarz powiedział że się wchłonie w następnym cyklu i tak było. Na następnej wizycie nie było śladu. Czuje taki bol i pukanie jakby pod brzuchem . Dziwne to trochę. Do lekarza nie mam jak iść bo cały tydzień robię drugie zmiany a lekarz popołudniu przyjmuje.

Hej dziewczyny, z tej strony Migdalove. Na wstępie uprzedzam, że nie wracam na bb. ;) To moje stare stare konto. Większość z was obserwuje mnie na instagramie, tam stworzyłam listę "bliskich znajomych" właśnie z wami staraczkami, których nicki juz znam albo kojarzę wasze konta na instagramie. Jeśli mnie obserwujecie to proszę napiszcie mi wiadomość prywatną na instagramie z waszym nickiem z BB albo napiszcie mi tutaj prywatną wiadomość z nickiem z instagrama jeśli chcecie mieć ze mną w ogóle kontakt. Na instagramie zrobiłam sobie konto zamknięte, dlatego chcę wiedzieć kto mnie obserwuje i wiedzieć, że to wy bo usuwam te osoby, których nie kojarzę bądź nie znam. Jeśli ktoś chce wiedzieć co u mnie to tylko przez instagrama, ewentualnie przez facebooka jeśli któraś z was nie ma instagrama. Pozdrawiam Was wszystkie, trzymam kciuki za starania, gratuluję dwóch kreseczek tym, którym się udało, niestety nie podczytuję tak Was i nie wiem kto co. Buziaki! :*

Dziewczyny, w koooońcu dostałam normalny okres! Równe 13 dni po odstawieniu dupka. Wariactwo jakieś... Cieszę się, że w końcu przyszedł, bo od piątku zaczynam brać clostilbegyt, pierwszy raz. Może macie jakieś doświadczenia z tym lekiem i chcecie się podzielić swoimi spostrzeżeniami? :)
hej! u mnie 7 lat temu było stosowanie leku, w pierszym cyklu pojawiły się dwa pęcherzyki i pękły, byłam w tym czasie na monitorowaniu cyklu, pękły dopiero w 22 dniu, i mam moje bliźniaczki ;)

Hej to może się przedstawię mam na imię Kaja mam 25 lat razem z moim lubym stwierdziliśmy że nadszedł czas na pierwszego dzidziusia. Od tego miesiąca odstawiłam tabletki anty. Od gina dostałam polecenie aby odczekać ze staraniem do 6 miesięcy ze względu na ryzyko ciąży mnogiej A jak stwierdził ciaze bliźniacze po antykoncepcji sa to ciążę bardzo patologiczne... no to posłuchałam tabletki anty odstawiłam dokładnie 08.02 tylko że po raz pierwszy nie dostałam okresu czy tam plemienia z odstawienia i tu mam pytanie czy któraś z Was miała taki problem po antykoncepcji?

reklama
@Magdalena2991 ja z mężem od 10 lat lecimy na stosunku przerywanym i nigdy nie wpadliśmy, a w ciąże zachodziłam za tym jednyn jedynym razem do końca w dni płodne... Więc jak dla mnie to bardzo dobra metoda antykoncepcji [emoji14] jak pójdziesz to gina to powiedz że starasz się rok i dostaniesz od razu badania, a ze względu na plamienia nalegaj na progesteron. Jeśli dobrze kojarzę to plamienie oznacza że jest zbyt niski, ale mogę się mylić.
U nas też tylko stosunek przerywany od 10 lat
Haha. Z pierwszą ciążą od razu zaskoczyło za pierwszym razem. Teraz walczymy dalej. Oby tez szybko zaskoczyło bo jestem niecierpliwa. W marcu wracam do starań. Z czego bardzo się cieszę i będę się więcej odzywać.
Ps..kochana kiedy wyruszasz na zasluzony odpoczynek?

Do góry