reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Oj było by fajnie ;) ale coś mnie bierze chyba bo czuje się grypowo, wczoraj miałam okropne skurcze podbrzusza normalnie aż gwiazdy widziałam. No a ten sluz już w ogóle mnie nie pociesza. Jak się nie uda to w kwietniu umowie się do gina i zaczniemy sprawdzanie czy wszystko jest okej ze mną. Na marzec w końcu po 9 latach umówiłam się do kardiologa i to całkiem przypadkiem ;) ale teraz czeka nas masa wydatków więc nie będę miała głowy do myślenia o staraniach to może prędzej coś się wydarzy ;)
Dobry plan :) Ja mam podobny :) pomału rozkręca się @ a do gina na rozmowę umówiłam się na 20 marca.. może coś podpowie :(

Trzymam kciuki !

reklama
Hej dziewczyny :) za tydzień planowany okres i boli mnie jajnik od paru dni. A już dawno po owulacji. Mam nadzieję że torbiel mi się nie zrobiła. I oczywiście zrobiłam test , ale biało. Zostało najgorsze .... Czekanie :(

Hej dziewczyny :) za tydzień planowany okres i boli mnie jajnik od paru dni. A już dawno po owulacji. Mam nadzieję że torbiel mi się nie zrobiła. I oczywiście zrobiłam test , ale biało. Zostało najgorsze .... Czekanie :(
Też się obawiam torbieli bo w dwóch poprzednich cyklach wręcz czułam coś w miejscu jajnika i ból nasilał się przy ucisku, ale idę do lekarki we wtorek, niech mnie ogląda ;)

Też się obawiam torbieli bo w dwóch poprzednich cyklach wręcz czułam coś w miejscu jajnika i ból nasilał się przy ucisku, ale idę do lekarki we wtorek, niech mnie ogląda ;)

Ja kiedyś miałam torbiel który miał 5 cm i pamiętam ten okropny ból. Ale lekarz powiedział że się wchłonie w następnym cyklu i tak było. Na następnej wizycie nie było śladu. Czuje taki bol i pukanie jakby pod brzuchem . Dziwne to trochę. Do lekarza nie mam jak iść bo cały tydzień robię drugie zmiany a lekarz popołudniu przyjmuje.

Hej dziewczyny, z tej strony Migdalove. Na wstępie uprzedzam, że nie wracam na bb. ;) To moje stare stare konto. Większość z was obserwuje mnie na instagramie, tam stworzyłam listę "bliskich znajomych" właśnie z wami staraczkami, których nicki juz znam albo kojarzę wasze konta na instagramie. Jeśli mnie obserwujecie to proszę napiszcie mi wiadomość prywatną na instagramie z waszym nickiem z BB albo napiszcie mi tutaj prywatną wiadomość z nickiem z instagrama jeśli chcecie mieć ze mną w ogóle kontakt. Na instagramie zrobiłam sobie konto zamknięte, dlatego chcę wiedzieć kto mnie obserwuje i wiedzieć, że to wy bo usuwam te osoby, których nie kojarzę bądź nie znam. Jeśli ktoś chce wiedzieć co u mnie to tylko przez instagrama, ewentualnie przez facebooka jeśli któraś z was nie ma instagrama. Pozdrawiam Was wszystkie, trzymam kciuki za starania, gratuluję dwóch kreseczek tym, którym się udało, niestety nie podczytuję tak Was i nie wiem kto co. Buziaki! :*

Dziewczyny, w koooońcu dostałam normalny okres! Równe 13 dni po odstawieniu dupka. Wariactwo jakieś... Cieszę się, że w końcu przyszedł, bo od piątku zaczynam brać clostilbegyt, pierwszy raz. Może macie jakieś doświadczenia z tym lekiem i chcecie się podzielić swoimi spostrzeżeniami? :)
hej! u mnie 7 lat temu było stosowanie leku, w pierszym cyklu pojawiły się dwa pęcherzyki i pękły, byłam w tym czasie na monitorowaniu cyklu, pękły dopiero w 22 dniu, i mam moje bliźniaczki ;)

Hej to może się przedstawię mam na imię Kaja mam 25 lat razem z moim lubym stwierdziliśmy że nadszedł czas na pierwszego dzidziusia. Od tego miesiąca odstawiłam tabletki anty. Od gina dostałam polecenie aby odczekać ze staraniem do 6 miesięcy ze względu na ryzyko ciąży mnogiej A jak stwierdził ciaze bliźniacze po antykoncepcji sa to ciążę bardzo patologiczne... no to posłuchałam tabletki anty odstawiłam dokładnie 08.02 tylko że po raz pierwszy nie dostałam okresu czy tam plemienia z odstawienia i tu mam pytanie czy któraś z Was miała taki problem po antykoncepcji?

reklama
@Magdalena2991 ja z mężem od 10 lat lecimy na stosunku przerywanym i nigdy nie wpadliśmy, a w ciąże zachodziłam za tym jednyn jedynym razem do końca w dni płodne... Więc jak dla mnie to bardzo dobra metoda antykoncepcji [emoji14] jak pójdziesz to gina to powiedz że starasz się rok i dostaniesz od razu badania, a ze względu na plamienia nalegaj na progesteron. Jeśli dobrze kojarzę to plamienie oznacza że jest zbyt niski, ale mogę się mylić.
U nas też tylko stosunek przerywany od 10 lat
Haha. Z pierwszą ciążą od razu zaskoczyło za pierwszym razem. Teraz walczymy dalej. Oby tez szybko zaskoczyło bo jestem niecierpliwa. W marcu wracam do starań. Z czego bardzo się cieszę i będę się więcej odzywać.
Ps..kochana kiedy wyruszasz na zasluzony odpoczynek?

Do góry