reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mam
@Betii35 no ogarnął się... Porozmawialiśmy ostatnio i mamy sprawy jasne. On się nie wtrąca do niczego i znika z naszego życia, ja nie chcę alimentów. Bał się przyznać, że na wyjazdach się "zakochał" i zaczął układać życie z inną. Także cieszę się że mam wspierającą rodzinę i czekam na wizytę u gina 13 niecierpliwie, oby było już słychać serduszko i same dobre wiadomości od tej pory.
Mam Nadzieję ze obudzi się w porę...bo później może być za późno.. strasznie mi przykro :( duzo zdrówka dla was a dla Ciebie duzo sił na to wszystko

reklama
Hej dziewczyny :) za tydzień planowany okres i boli mnie jajnik od paru dni. A już dawno po owulacji. Mam nadzieję że torbiel mi się nie zrobiła. I oczywiście zrobiłam test , ale biało. Zostało najgorsze .... Czekanie :(
Mnie tak od dwóch cykli tez boli brzuch na kilka (7, 8 )dni przed @... mylisz ze to może być objaw torbieli?

Jak tam dziewczyny u was dzień pączkowy? Ja się tak zasłodziłam bombami kalorycznymi ze mam dość na cały rok.
Jajnik prawy mnie zaczął dzis boleć..później brzuch i nie wiem czy to na zapowiadającą sie @ (ale coś za wczesnie) czy to od obżarstwa:o:p

Hej ja wciągnęłam 4 paczki [emoji12] mój @ powinen tez być A tydzień a ból i klocie mam już chyba od tygodnia i tez nie wiem czemu także czekamy :)

Ja jakoś dzisiaj parcia na pączki nie miałam, za to przez ostatnie dwa dni miałam taką ochotę na słodkie, że głowa mała, a ja generalnie nie jestem aż takim lasuchem. Ogólnie zaczęłam cykl z clo i nie chce się nakrecac, ale chyba widzę efekty. Tak czy siak chcę się Was poradzić - od dwóch dni mam duuuuuuzo wodnistego śluzu (nigdy takiego u siebie nie zauważyłam), czy to może być już śluz plodny? Co prawda nie jest on książkowy, jak białko kurzego jajka, tylko właśnie jak woda. Jutro lecę na monitoring, mam nadzieję, że coś się wyklulo i ten śluz to dobry znak :biggrin2:

hej! u mnie 7 lat temu było stosowanie leku, w pierszym cyklu pojawiły się dwa pęcherzyki i pękły, byłam w tym czasie na monitorowaniu cyklu, pękły dopiero w 22 dniu, i mam moje bliźniaczki ;)
Super, gratuluję :) ja lecę jutro na monitoring, 10dc, mam nadzieję, że coś się wyklulo :D już wcześniej pisałam, że od dwóch dni mam dużo wodnistego śluzu, którego wcześniej u siebie nie widziałam. Co prawda nie ciągnie się książkowo jak kurze jajo, ale mam nadzieję, że może to zaczynaja się dni płodne :)

T
Hej dziewczyny :) za tydzień planowany okres i boli mnie jajnik od paru dni. A już dawno po owulacji. Mam nadzieję że torbiel mi się nie zrobiła. I oczywiście zrobiłam test , ale biało. Zostało najgorsze .... Czekanie :(
Mam podobnie, ale u mnie to raczej jakieś takie delikatne ciągnięcia czy coś - tez zastanawiam się co się dzieje oby nic się tam nie robiło złego

Super, gratuluję :) ja lecę jutro na monitoring, 10dc, mam nadzieję, że coś się wyklulo :D już wcześniej pisałam, że od dwóch dni mam dużo wodnistego śluzu, którego wcześniej u siebie nie widziałam. Co prawda nie ciągnie się książkowo jak kurze jajo, ale mam nadzieję, że może to zaczynaja się dni płodne :)
U mnie zawsze się tak dni płodne zaczynają ;)

reklama
Do góry