Zaczynam z Tobą, również w nocy mi się rozkreciło na maxa wodospadJak mi poszło w nocy to aż się obudziłam:/ Nowy cykl start
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaczynam z Tobą, również w nocy mi się rozkreciło na maxa wodospadJak mi poszło w nocy to aż się obudziłam:/ Nowy cykl start
Właśnie samo tak o, jedyne co to odkąd biorę leki na tarczycę to wydaje się że wszystko się doregulowuje bo w grudniu to z 3 dni przed @ właśnie takie ciemnobrązowe upławy były a teraz taki tam delikatnie zabarwiony na różowo śluz.A coś zrobiłaś, że się to zmieniło czy samo tak?
Też zaczęłam nowy cykl. @ przyszła jak w zegarku.. W tym miesiącu postanowiłam nie robić testów owulacyjnych i nie zwracać uwagi na dni płodne. Biorę tylko wiesiolek kwas i castagnus. Powodzenia!Jak mi poszło w nocy to aż się obudziłam:/ Nowy cykl start
Ja postanowiłam kupić ovarin ale to dopiero jutro bo dziś od 9 do 21 praca :/ a na 18 marca umówiłam się do gina. Niech mnie bada bo nie chcemy tracić czasu. Będę już po owulacji to raczej wiele mi nie powie ale chociaż luteine albo dupka mi przepiszeTeż zaczęłam nowy cykl. @ przyszła jak w zegarku.. W tym miesiącu postanowiłam nie robić testów owulacyjnych i nie zwracać uwagi na dni płodne. Biorę tylko wiesiolek kwas i castagnus. Powodzenia!
No to trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Wróciłam od lekarza. 10 dc - pecherzyk dominujący 10,3, a endometrium 7,6. Jeśli chodzi o endometrium to jest w miarę ok, jak na 10 dc, pecherzyk mógłby być większy, ale może jeszcze urosnac. W następny piątek kolejny monitoring.