Magdalena2991
Fanka BB :)
Myślałam, że @ się rozkręci ale jak na razie to nie bardzo :/ leciutko różowawy śluz od czasu do czasu i nic poza tym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie, ze tak! Będziemy się wszystkie cieszyły mam nadzieje Mój narzeczony tez pociesza, ze w koncu się doczekamy I to dopiero będzie piękne Tak bardzo upragniona, wyczekiwana dzidzkaDokładnie i zamiast takie gadanie motywować to demotywuje ale ona miała widocznie z tego satysfakcję bo wiedziała, że mnie to zaboli. No trudno kiedyś też się będę cieszyć dwoma kreseczkami a później mam nadzieję dzidzia [emoji7]
Ja szlam odrazu na zwolnienie jak się dowiedziałam o ciąży, fakt było to dosyć wcześnie - jeszcze nie było pęcherzyka nawet. Ale to była moja pierwsza ciąża, nie wiedziałam jak będzie przebiegać (niestety skończyło się na pustym jajeczku płodowym) miałam plamienia, praca na produkcji czesto 12h, nie wspomnę o dźwiganiu, temp. jaka u nas panuje... bałam się i nie chciałam ryzykować. Zreszta każda kobieta, która zajdzie u nas odrazu na L4.A tak z innej beczki... Zakładając pozytywny scenariusz, kiedy najlepiej iść do lekarza potwierdzić? Bo z moją praca to wolałabym mieć jak najszybciej info co i jak, ciężarnym na tramwaju nie wolno (kierownictwo chce mieć czyste łapki)
Ja w mcu kiedy zaszłam miałam tydzień po stosunku (i tydzień po owu) brązowa kropeczke z krwi - bardzo mikrą i to było toHej hmm ja właśnie około tydzień temu miałam plamienie jednorazowe taka kawa z mlekiem. Myślałam, że to na @. A dziś 33dc i nadal jej nie ma, powinna być 2 dni temu. Robiłam test w dniu spodziewanej @, jakieś cienie, pod światło i do tego zwidy. Dziś powtarzam test, ale na nic już nie liczę
Dokładnie innej opcji nie ma! [emoji7] Tak będzie trzeba mocno wierzyć i się starać[emoji173] Ja czekam na @ dziś moj 24 dzień cyklu. Podbrzusze lekko boli dalej, piersi tak samo bardziej po bokach. No zobaczę nic nie przyspiesze [emoji847][emoji847][emoji173]Pewnie, ze tak! Będziemy się wszystkie cieszyły mam nadzieje[emoji3590] Mój narzeczony tez pociesza, ze w koncu się doczekamy [emoji3590] I to dopiero będzie piękne[emoji3590] Tak bardzo upragniona, wyczekiwana dzidzka[emoji3590]
Popieram w 100%...sama prawdaLudziom po prostu w dzisiejszych czasach nie chce się pracować, a czym młodsi tym bardziej roszczeniowi i mniej pracowici.